Brazil - CIV... Πελατάκια...

Η Βραζιλία όπως έχουμε ξαναπεί παίζει πιο "ευρωπαϊκά" από ότι την έχουμε συνηθίσει. Αυτό δεν σημαίνει πως μπορεί να την κερδίσου χαρούμενα σύνολα που θα δοκιμάσουν την ικανότητα της να περνάει την μπάλα από την τρύπα της βελόνας σε πλήρη ταχύτητα όπως έκανε ο Kaka στο πρώτο γκολ. Ήταν το 25ο λεπτό και παρά τις φιλότιμες προσπάθειες του Αλέκου Θεοφιλόπουλου να μας πείσει πως η Ιβοριανοί είχαν κρύψει το τόπι,ο Kaka με ενέργεια που άφησε την άμυνα των Αφρικανών άγαλμα έβγαλε τον Fabiano φάτσα με το τέρμα. Αυτός δεν αστόχησε και τα υπόλοιπα είναι ιστορία.


Το ματς κύλησε ακριβώς όπως το προέβλεψε ο Rataplan, παρότι ο Dunga δεν προτίμησε τον Alvez, η Βραζιλία έκανε πλάκα στα "διαμάντια" της Αφρικής που υπό την καθοδήγηση του Sven Goran θύμιζαν περισσότερο επίλεκτη ομάδα γειτονιάς παρά σύνολο. Έκλεισαν το ημίχρονο στο 1-0 και βγήκαν στο δεύτερο εξίσου χαρούμενοι. Εκεί ο Fabiano εκμεταλλεύθηκε τα κενά και με απίστευτη ενέργεια (άσχετο αν βρήκε και λίγο χέρι) τους έβαλε όλους να κουτουλάνε για το 2-0. Η σεμνή τελετή είχε ουσιαστικά λάβει τέλος, τα γκολ των Elano(έπειτα από ασίστ του Kaka και πάλι) και του Drogba απλά έλαβαν λίγο αλατοπίπερο. 

Η Βραζιλία έδειξε τα δόντια της. Απέναντι σε δυνατό αντίπαλο έκανε πλάκα και εκμεταλλεύθηκε την έπαρση που είχαν οι Αφρικάνοι. Έπεισαν και τους πλέον δύσπιστους πως θα είναι σοβαροί διεκδικητές. Η αρμάδα του Sven Goran από την άλλη, θυμίζει κάτι κουτάβια που προσπαθούν να "καβαλήσουν" το πόδι κάποιας γηραιάς κυρίας. Το καταφέρνουν αλλά συνήθως καταλήγουν να κάνουν τους αερογάμηδες...

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα μηνύματα μίας ενδεχόμενης αποχής

Η κόλαση είναι οι άλλοι

Αχελώος, ΦΠΑ, πιγκουίνοι και μπιφτέκια