Δικαίωση και προβλέψεις

Γειά σας... αρρωστάκια μου!
Αυτό ήταν, τέλειωσαν και οι όμιλοι και τώρα (ουσιαστικά) αρχίζει το μουντιάλ! Ηρθε η ώρα που θα ξεχωρίσουν οι άντρες από τα... γατάκια! Νιώθω λοιπόν δικαιωμένος, γιατί με δύο εξαιρέσεις έπεσα διάνα σε αυτά που είχα γράψει πριν από λίγο καιρό. Ας πάρουμε τους ομίλους έναν προς έναν.

1ος όμιλος: Υποστήριζα ότι η Ουρουγουάη μπορεί να πάρει την πρόκριση και ότι δεν πρέπει να εκπλαγείτε αν το Μεξικό αφήσει εκτός Γαλλία ή Ουρουγουάη, ενώ παράλληλα υπογράμμισα ότι τρικολόρ δεν είναι για μεγάλα πράγματα!


2ος όμιλος: ΟΚ για την Αργεντινή, αλλά και για την Κορέα, σας τόνισα ότι μετά τη νίκη τους εναντίον μας, δικαίως ονειρεύονται!

3ος: Εντάξει η Αγγλία ως συνήθως απογοητευτική, αλλά προκρίθηκε, μαζί με τις ΗΠΑ που τόνιζα ότι έχουν κάνει άλματα προόδου και απαξίωνα Σλοβενία-Αλγερία!

4ος όμιλος: Η απόλυτη δικαίωση με το ζευγάρι Γερμανία - Γκάνα να προκρίνονται και να αφήνουν εξω τα... τσολιαδάκια του Averell!

5ος όμιλος: Η Ολλανδία ήταν σίγουρη, για τη Δανία έγραφα για περασμένα μεγαλεία και ότι το Καμερούν αυτοκτόνησε, οπότε δικαίως προέτρεπα να μην κοροιδέψει κανείς τους Ιάπωνες για την ομάδα τους.

6ος όμιλος: Ο αποκλεισμός της Ιταλίας (εκτός του γεγονότος ότι απογοήτευσε τον Joe) ήταν η μεγαλύτερη έκπληξη του θεσμού ως τώρα και αυτό όχι μόνο γιατί συνέβη στην προηγούμενη τροπαιούχο, αλλά γιατί συνέβη σε αυτόν τον αδύναμο όμιλο. Τουλάχιστον στην Παραγουάη πέσαμε μέσα.

7ος όμιλος: Εδώ το δέχομαι, έφαγα χλαπάτσα! Ισως λόγω της απέχθειάς μου προς τον κλαψιάρη, αλλά και προς τη μαλακία που δέρνει τους Βορειοκορεάτες που έφαγαν 7 γκολ από τους... ROM!

8oς όμιλος: Εστω πιο δύσκολα από ότι υπέθετα, η Ισπανία και η Χιλή πέρασαν. Θυμηθείτε ότι έγραφα μετά το θριάμβο της Ελβετίας στην πρεμιέρα, να μην πέσετε στην παγίδα να πιστέψετε στην ομάδα του Χιτζφέλντ...
Οπότε στη σούμα, χάσαμε τους 2 από τους 16, pas mal!!!

Αρκετά ευλόγησα τα γέννια μου (που θέλουν και λίγο κόντεμα ειρήσθω εν παρόδω), οπότε ας περάσουμε τώρα στις προβλέψεις:

Ουρουγουάη - Ν. Κορέα: Εύκολα ή δύσκολα οι Λατινοαμερικάνοι θα προκριθούν!

ΗΠΑ - Γκάνα: Θα ρισκάρω και θα υποστηρίξω τα αμερικανάκια... (αν και κάποια αφρικανική ομάδα πρέπει να προκριθεί)

Γερμανία - Αγγλία: Με πόνο ψυχής, προβλέπω Γερμανία, αλλά θα χαρώ αν διαψευστώ.

Αργεντινή - Μεξικό: Κρίμα για τους Μεξικανούς, αλλά έπεσαν πάνω στο φαβορί μου για τον τίτλο! Vamos vamos Argentinaaaaaa

Ολλανδία - Σλοβακία: Δεν μπορούν τα παλικάρια (που έλεγε και ο Αγγελάρας) οι Σλοβάκοι, οπότε σχεδόν σίγουρα ποντάρουμε στους οράνιε.

Βραζιλία - Χιλή: Καλή η Χιλή, αλλά μάλλον όχι τόσο καλή για να αποκλείσει ακόμα και αυτήν την... όχι και τόσο φαντεζί Βραζιλία!

Ισπανία - Πορτογαλία: Ακόμα και αυτήν η Ισπανία που μέχρι τώρα παρουσιάστηκε κατώτερη του αναμενομένου, θα μπορέσει να στείλει στο σπίτι τους νωρίς τους κλαψοτσιγγάνους. Αρκετά με αυτό το παραμύθι που δεν έχει και δράκο...

Παραγουάη - Ιαπωνία: Αμφίρροπη αναμέτρηση, αλλά γέρνω προς τους Λατινοαμερικάνους.

ΥΓ. Παρακαλώ τους συντρόφους για τις ΑΜΕΣΕΣ προβλέψεις τους.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα μηνύματα μίας ενδεχόμενης αποχής

Η κόλαση είναι οι άλλοι

Αχελώος, ΦΠΑ, πιγκουίνοι και μπιφτέκια