Κλειστόν


Κλειστόν!!!!
Κλειστό κύριοι, τι δεν καταλάβατε; Διακοπές. Διακοπές λεμέέέέέ.
Δ-Ι-Α-Κ-Ο-Π-Ε-Σ!!!!!!!!!!!!!!!

Αλλά μην ανησυχείτε, μόνο εγώ και ο Averell την κάνουμε για μια βδομαδίτσα και θα επανέλθουμε, ανανεωμένοι. Βέβαια, κακό timing, γιατί είχα και έμπνευση τις τελευταίες μέρες, αλλά ας όψεται. Λυπάμαι, που προτιμώ, τα μπανάκια, τις παραλίες, τα γούστα, τις ρακές, τις μάσες και την ξάπλα. Μικρή Ανάφη θα το κάνω το μέρος της Κρήτης που θα καταλύσουμε...! Διοτί εμείς κύριοι, δεν παίζουμε, δεν μένουμε στα λόγια, προχωράμε και σε πράξεις, έτσι για να μαθαίνουν μερικοί μερικοί, πως θα κατακτηθεί η ηγεσία στη Νήσο, όταν πλέον μεταφερθούμε εκεί.

Παρεπιπτόντως, δεν γνωρίζω τι πατέντα θα σκαρφιστεί ο Averell, για να καταφέρει να γράψει το ημερολόγιο του Ιουλίου, από την Κρήτη. Αν υποψιαστώ πως θα είναι "κονσέρβα" θα χαλαστώ, αλλά από την άλλη θα χαλαστώ ακόμα περισσότερο, αν διακόψει βάναυσα το αραλίκι μας στην ξαπλώστρα, ή κλείσει το τάβλι ξαφνικά (όπως το συνηθίζει άλλωστε όταν το ματσάκι θα είναι 6-0 ή 6-1), για να με παρακαλέσει να βρούμε ίντερνετ καφέ! Ελα, δεν θέλω βλακείες. Τι θα πει ποιος θα νικάει 6-0;

Λοιπόν, επιστρέφω στο θέμα μου. Αποφάσισα αυτές τις μέρες να πειραματιστώ και να στήσω στο μυαλό μου σκηνικό Ανάφης, για να τελειοποιήσω τη λειτουργία μας στη Νήσο, όταν με το καλό πάρουμε τους φίλους μας και κατοικήσουμε εκεί. Οπότε υπόσχομαι, να μελετήσω τις συνθήκες, να διαγνώσω τα τυχόν προβλήματα και να επιστρέψω με ολοκληρωμένο σχέδιο διαβίωσης. Σας φιλώ και "δεσμεύομαι" ότι θα επανέλθω μαυρισμένος και θα σας... εκπλήξω.

Σχόλια

Ο χρήστης Manoliscus είπε…
Δεν θέλω να σας προκαταλάβω, πιστεύω όπως πως μετά από μία εβδομάδα στη Νήσο η Ανάφη θ' αποτελεί μια μακρινή, θολή ανάμνηση. ;)

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα μηνύματα μίας ενδεχόμενης αποχής

Η κόλαση είναι οι άλλοι

Αχελώος, ΦΠΑ, πιγκουίνοι και μπιφτέκια