Βλέπω τον τελικό (ή μήπως όχι;)


Αφού τον... ήπιαμε εμείς οι Αργεντίνοι, ήρθε η ώρα να συνεχίσω με... κατεβασμένα τ'αυτιά τις προβλέψεις μου:

Δυστυχώς πρέπει να ξεγράψω την συμπαθή μου Ουρουγουάη, αν και δεν θα με χαλούσε ως... σταχτοπούτα να έπαιζε στον τελικό. Δεν είναι μόνο η απουσία του Σουάρεζ, αλλά κυρίως αυτή του Λουγκάνο, ίσως του καλύτερου κεντρικού αμυντικού της διοργάνωσης! Μακάρι να μπορούσε ο μέγας Φορλάν να κάνει το θαύμα, αλλά δεν το βλέπω... οπότε εύκολα ή δύσκολα οι "ορανίε" θα είναι στον τελικό!

Στον άλλον ημιτελικό, φαβορί ξεκάθαρο δεν υπάρχει. Δεν ξέρω αν θα κριθεί στις προσωπικότητες και την κλάση της Ισπανίας ή στη φανέλα και τη φρεσκάδα της Γερμανίας. Επιλέγω τους Ιβηρες και λόγω συμπάθειας και γιατί θεωρώ ότι τα πάντσερ δεν θα βρουν τους χώρους που θέλουν για να δράσουν. Οι Πικέ - Πουγιόλ δεν είναι Ντεμικέλις και ο Βίγια θέλει για πρωινό τυπάκια σαν τον Ιγκουαίν, οπότε την Κυριακή έχει Ισπανία-Ολλανδία!

ΥΓ. Μην εμφανιστεί κανείς κακοπροαίρετος να πει ότι τώρα κράζω την Αργεντινή, απλά αναφέρω μόνο τα αρνητικά της και όχι τα πολλά πολλά θετικά που είχε και που θεωρούσα ότι θα ήταν αρκετά για να καλύψουν τις αδυναμίες...

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα μηνύματα μίας ενδεχόμενης αποχής

Η κόλαση είναι οι άλλοι

Αχελώος, ΦΠΑ, πιγκουίνοι και μπιφτέκια