Το λακωνίζειν εστί φιλοσοφείν

Παρένθεση πρώτη για το Νίκο τον Δένδια.

Κρατάει κι αυτός απ'το νησί των Φαιάκων.

Εκπροσώπησε χθες της Ρηγίλλης την ένδεια,

μα πόσο καλύτερα αν ήτανε Λάκων.





Ο William αφιερώνει μία από τις στροφές του ημερολογίου που θα ανέβαζε, αν είχε προλάβει, σε μια δήλωση που σε αφήνει άφωνο. Για όσους σπεύσουν να το υπενθυμίσουν, παραδέχεται ότι μέχρι τώρα του ήταν συμπαθής.


«Το πρώτο μελτέμι του καλοκαιριού ήταν αρκετό για να σκορπίσει τις επανειλημμένες διαβεβαιώσεις του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, τόσο στις πολλαπλές ερωτήσεις μας στη Βουλή, όσο και στον ίδιο τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά, για ετοιμότητα των μηχανισμών πυρόσβεσης.
 
Τα προβλήματα που αφορούν τον συντονισμό και την ετοιμότητα του κρατικού μηχανισμού στην αντιμετώπιση της σημερινής καταστροφικής πυρκαγιάς στη Βόρεια Αττική είναι προφανή. Όπως προφανές είναι ότι αυτά τα προβλήματα δεν αντιμετωπίζονται με πλειοδοσία λαϊκισμού στις υστερικές αντιπολιτευτικές φωνές του ΠΑΣΟΚ, πέρσι, για την πυρκαγιά στην ίδια περιοχή.
 
Η Νέα Δημοκρατία, έχοντας διδαχθεί από τα λάθη του παρελθόντος, προσφέρει και πάλι τη συνεργασία της για τη δημιουργία ενός θεσμικού και επιχειρησιακού πλαισίου που θα έχει τη δυνατότητα να προστατεύσει ανθρώπινες ζωές και φυσικό περιβάλλον. Δηλαδή, τελικά, την ποιότητα ζωής και το μέλλον των Ελλήνων πολιτών».

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα μηνύματα μίας ενδεχόμενης αποχής

Η κόλαση είναι οι άλλοι

Αχελώος, ΦΠΑ, πιγκουίνοι και μπιφτέκια