Το καθάρισε ο Μέλο... Βραζιλία - Ολλανδία 1-2

Οι Βραζιλιάνοι προηγήθηκαν γρήγορα (στο 10' - Ρομπίνιο) με κάθετη πάσα στην καρδιά της άμυνας των Ολλανδών.Στην συνέχεια έριξαν τον ρυθμό και είχαν δύο ευκαιρίες να διπλασιάσουν μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου "μίλησε" ο Φελίπε Μέλο.Τον είχαμε σημαδέψει ως αχίλλειο πτέρνα των Βραζιλιάνων και ο "τίμιος" αμυντικός χαφ έκανε τα πάντα να μας επιβεβαιώσει.Θα λέγαμε ότι έκανε ακόμα περισσότερα και από ότι μπορούσαμε να φανταστούμε.Αποτέλεσμα αυτού ήταν μέσα σε είκοσι λεπτά (53'-73')  να σκοράρει (σε βάρος της ομάδας του σε φάση ρουτίνας-53')φέρνοντας το ματς στα 'ίσα" και να δεχτεί κόκκινη κάρτα στο 73' (ενώ οι Βραζιλιάνοι ήταν πλέον πίσω στο σκορ από γκολ με κεφαλιά του Σνέιντερ , ύστερα από εκτέλεση κόρνερ στο 68').Τι άλλο να κάνει ο άνθρωπος...

Στο τέλος οι Βραζιλιάνοι έστω και με δέκα πίεσαν, οι Ολλανδοί έδειχναν πανικόβλητοι, αλλά τελικά δεν έβγαλαν την μεγάλη φάση.

Συμπερασματικά οι Ολλανδοί χωρίς να κάνουν την μεγάλη εμφάνιση ,εκμεταλλευόμενοι τα τραγικά λάθη των Βραζιλιάνων (βλέπε Μέλο) πήραν μια δίκαιη πρόκριση!!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα μηνύματα μίας ενδεχόμενης αποχής

Η κόλαση είναι οι άλλοι

Αχελώος, ΦΠΑ, πιγκουίνοι και μπιφτέκια