Προβλέψεις για τα ημιτελικά...

O Averell αναζητά τον William...

Έφτασε η ώρα για τους ημιτελικούς. Πλέον μία εκ των Ολλανδία, Ισπανία, Γερμανία και Ουρουγουάη είναι έτοιμη να γράψει ιστορία μιας και όποια και αν κατακτήσει το τρόπαιο θα γίνει η δεύτερη ομάδα που το κερδίζει εκτός της ηπείρου της μετά την Βραζιλία. Φτάνουν όμως τα λόγια - ήρθε η ώρα για προβλέψεις και όχι για κοκοκο (αυτά είναι για τα koko-boys του blog William και Averell).

Ουρουγουάη - Ολλανδία: Η σταχτοπούτα του τουρνουά Ουρουγουάη μετά από 60 χρόνια έχει την ευκαιρία να γράψει ιστορία. Η Ολλανδία έχει την ευκαιρία να παίξει εκ νέου σε ένα τελικό μετά τους δύο συνεχόμενους την δεκαετία του 70. Δεν έχει Cruyff και Neeskens αλλά έχει πολλά καλά ταλέντα, συνοχή αλλά και αδύναμη άμυνα. Η Ουρουγουάη χωρίς τον Suarez θα δυσκολευθεί να βρει αποδέκτη των προσπαθειών του Diego Forlan και εκτιμώ πως πολύ δύσκολα θα καταφέρει να καλύψει το κενό του. Ποντάρω λοιπόν στην Ολλανδία μιας και η Ουρουγουάη θα προσπαθήσει να κλέψει το παιχνίδι και δεν πείθει πως θα τα καταφέρει. Οπότε Ολλανδία για τελικό.

Γερμανία - Ισπανία: Οι Γερμανοί έχουν παίξει εξαιρετικό ποδόσφαιρο. Έχουν φρεσκάδα και βγαίνουν εξαιρετικά στην κόντρα. Το θέμα είναι όμως πως οι Ισπανοί κυκλοφορούν καλά την μπάλα, έχουν συνοχή, η άμυνα τους είναι εξαιρετική και παρ' όλο που αστέρια τους όπως ο Xabi Alonso και ο Torres είναι σε άθλια κατάσταση δεν δίνουν ευκαιρίες για να φάνε κόντρα εύκολα οπότε τους δίνω το προβάδισμα. Από την πρώτη στιγμή έγραψα πως θεωρώ πως αυτή είναι η χρονιά τους και θα καταφέρουν επιτέλους να πάρουν το τρόπαιο. Οπότε Ισπανία για τελικό.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα μηνύματα μίας ενδεχόμενης αποχής

Η κόλαση είναι οι άλλοι

Αχελώος, ΦΠΑ, πιγκουίνοι και μπιφτέκια