Ποτέ στο Πειραιά...

Σήμερα 29 Ιουλίου 2008 βοά η πιάτσα ότι ο Άγγελος Μπασινάς είναι μία ανάσα από τον Ολυμπιακό. Σε αυτή τη περίπτωση ο Σωκράτης Κόκκαλης για πρώτη φορά ίσως στα δεκαπέντε χρόνια που διοικεί το σύλλογο θα έχει σπάσει τους δεσμούς του με την κερκίδα.

Ο Άγγελος Μπασινάς ποδοσφαιρικά ίσως να είναι χρήσιμός. Διατηρώ μεγάλες αμφιβολίες για την πραγματική του προσφορά σε ένα ποδοσφαιρικό σύνολο μιας και θεωρώ ότι όσα κερδίζεις από τις ποδοσφαιρικές του αρετές (οι οποίες για να μη τρελαθούμε δεν περιλαμβάνουν 40αρες μπαλιές και κάθετες πάσες όπως διαβάζουμε) τόσα χάνεις από την ακατανόητη συμπεριφορά του.

Ο άνθρωπος είναι ικανός να γκρινιάζει στο διαιτητή στο ζέσταμα. Θα τσακωθεί με συμπαίκτες και αντιπάλους και γενικώς θα κάνει ότι είναι εφικτό για να εκνευρίσει συμπαίκτες, προπονητές, φιλάθλους κλπ.

Ο Μπασινάς πέραν τούτου εκφράζει ότι απεχθάνονται οι Ολυμπιακοί. Είναι ποδοσφαιρικό προϊόν της Παιανίας που του φταίνε όλοι και όλα. Η κερκίδα είναι από δύσκολο εως απίθανο να τον αποδεχτεί και για πρώτη φορά ο Σωκράτης Κόκκαλης θα ακούει να βρίζουν εν χορώ ποδοσφαιριστή της ομάδας.

Εύχομαι και ελπίζω ο Ντέμης Νικολαϊδης να κάνει την υπέρβαση και να αποκτήσει αυτός το Μπασινά κερδίζοντας τις καρδιές των φιλάθλων του Ολυμπιακού μιας και θα τους έχει απαλλάξει από τον Μπασινά...

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα μηνύματα μίας ενδεχόμενης αποχής

Η κόλαση είναι οι άλλοι

Αχελώος, ΦΠΑ, πιγκουίνοι και μπιφτέκια