Που πας ρε Καραμήτρο...

Διανύουμε τη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού και για πολλοστή φορά αντιλαμβανόμαστε το πραγματικό μας μέγεθος ως ποδοσφαιρική μπανανία. Σήμερα ανακαλύψαμε ότι οι Άλντο Ντούσερ και κάποιος κύριος Ντούντα αρνούνται το πισωγύρισμα στη καριέρα τους -βλέπε Super League Greece- και επιθυμούν να παραμείνουν στο μεγαθήριο Σανταντέρ ο ένας και παγκίτης στη Σεβίλη ο άλλος.

Νωρίτερα στη μεταγραφική περίοδο μάθαμε ότι ο Παναθηναϊκός ακύρωσε τη συμφωνία του με την Σαραγόσα για την απόκτηση του Παμπλίτο Αϊμαρ (στο βίντεο θα δείτε ότι ο συγκεκριμένος παίκτης δεν κάνει για Ελλάδα, παραείναι καλός...) για τεχνικούς λόγους (εδώ γελάμε). Πιο πολύ στο όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια μου κάνει αλλά τέλος πάντων.

Η ΑΕΚ αφού διαπραγματεύτηκε με μεγαθήρια απέκτησε κάποιον Νάτσο Σκόκο (μακάρι το παλικάρι να βγει παιχτούρα μπας και δούμε και λίγο μπαλίτσα) , κάτι ταλέντα από την Αυστραλία κλπ.

Για τις λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις οποιοδήποτε σχόλιο είναι περιττό μιας και γνωρίζουμε όλοι ότι χωρίς λεφτά μεταγράφες δεν κάνεις.

Την ίδια ώρα οι γείτονες μας αγοράζουν παίκταράδες μιας και το χρήμα ρέει άφθονο και οι ομάδες τους ολοένα και ανεβαίνουν. Ίσως είναι καιρός να αποδεχτούμε ότι μπαλίτσα στην Ελλάδα θα βλέπουμε μόνο από λαχεία (Τουρέ, Χένρικσεν κλπ) και από παικταράδες στη δύση της καριέρας τους (Ριβάλντο, Καρεμπέ κλπ.)

Μήπως αντί η Nova να μας δείχνει τα μεσημέρια Αλβανικό πρωτάθλημα να αγοράσει τα δικαιώματα του Τουρκικού να δούμε και λίγο μπαλίτσα...

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα μηνύματα μίας ενδεχόμενης αποχής

Η κόλαση είναι οι άλλοι

Αχελώος, ΦΠΑ, πιγκουίνοι και μπιφτέκια