| William Dalton | Comments ]

Από το θεματικό πάρκο «Μετά θάνατον ζωή για καλούς ανθρώπους» λάβαμε την ακόλουθη ανακοίνωση:
“Αγαπητοί εν ζωή πιστοί,
Με λύπη σας πληροφορούμε, ότι όλα τα τμήματα του παραδείσου των μονοθεϊστικών θρησκειών θα παραμείνουν κλειστά για δέκα ημέρες περίπου, λόγω συμφόρησης. Συνιστούμε σε όσους νομίζουν ότι μπορούν κρατηθούν στη ζωή για λίγες ημέρες, να το πράξουν. Οι νέες αφίξεις θα τοποθετούνται προσωρινά στο καθολικό καθαρτήριο μέχρι να ανοίξει το νέο ενιαίο τμήμα.
Παράλληλα, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το πρόβλημα οφείλεται στις αφίξεις της τελευταίας εικοσαετίας και κυρίως στο παραθυράκι που ανακάλυψε Έλλην πρώην πρωθυπουργός. Ο εν λόγω θαμών αφού ζήτησε συγκριτική εξέταση της περίπτωσής του με προσωπικότητες άλλων εποχών όπως ο Μ.Θεοδόσιος και ο Ιουστινιανός, εισήχθη στο Χριστιανικό παράδεισο ως κατ’απόλυτη τιμή πιο ενάρετος. Αυτό δημιούργησε δεδικασμένο κι έκτοτε τα κριτήρια άλλαξαν και δε λαμβάνουν υπ’όψιν τη χρονική συγκυρία στην οποία συνετελέσθησαν οι υπό κρίσην πράξεις. Στα άλλα τμήματα, λόγω του μεσανατολικού, αλλά και της έντασης σε όλη την Ασία οι μάρτυρες αλλά και τα αθώα θύματα έχουν πολλαπλασιαστεί σε βαθμό που υπερβαίνει τις δυνατότητες του χώρου.
Έτσι, Εκείνος αποφάσισε να αλλάξει τρόπο διαχείρισης. Ο νέος χώρος κατά το παράδειγμα της κολάσεως, θα είναι ενιαίος και διαμορφωμένος με βάση τις πραγματικές ανάγκες των υποψηφίων προς είσοδο. Η παραδοσιακή αντίληψη της ανταμοιβής για μια καλή, ενάρετη και μερικές φορές καρτερική έως μαρτυρική ζωή, πλέον δεν ανταποκρίνεται στις σύγχρονες απαιτήσεις. Θεωρούμε λοιπόν ότι πιο ταιριαστό στις μέρες που ζούμε και με δεδομένη την ελευθερία επιλογής του ευρύτερου πλαισίου στο οποίο θα κινηθεί η ζωή του καθενός, ο Νέος Παράδεισος (αυτή θα είναι η ονομασία) να προσφέρει απασχόληση αντίστοιχη με αυτή που είχατε όσο ήσαστε εν ζωή.
Κατά συνέπεια, για τους μελετηρούς θα υπάρχει ένα μεγαλειώδες αναγνωστήριο όπου θα μπορούν να εμπλουτίζουν τις γνώσεις τους εσαεί· για τους λάτρεις της νυκτερινής ζωής μια μεγάλη λεωφόρος με μπαρ, μπουζούκια, καμπαρέ κι ό,τι άλλο επιθυμούν ( εξετάζουμε το ενδεχόμενο να την ονομάσουμε Sunset και ειδικά εκεί η ημέρα να ξεκινά με τον ήλιο στις 7 μ.μ.). Αντίστοιχα για όσους νηστεύουν σε υπερβολικό βαθμό καρτερώντας τη μετά θάνατον ανταμοιβή, θα υπάρχει ειδικό εστιατόριο με βολβούς και τζαμαρία, με θέα στο Models’ whisky steak house έτσι ώστε να σκανδαλίζονται χωρίς κουράζουν τον εγκέφαλό τους. Εννοείται ότι για τους λάτρεις των ψαλμών θα υπάρχει ωδείο και για τους αποκλειστικούς αναγνώστες της Βίβλου, εκδόσεις από τα χέρια του Γουτεμβέργιου.
Ειδικά για σας που γκρινιάζετε στην παρούσα ζωή σας και θεωρείτε ότι ο Θεός βρίσκεται από τις μικροατυχίες που σας συμβαίνουν κατασκευάζουμε τοίχο από αφρολέξ ώστε να μπορείτε να χτυπάτε το κεφάλι σας επ’άπειρον. Στα διαλείμματα των 8.30 μ.μ. θα υπάρχει σύνδεση με ελληνικά δελτία ειδήσεων ώστε να μην αποχωριστείτε το αγαπημένό σας θέμα συζήτησης, την ακρίβεια.
Τέλος, επισημαίνουμε ότι ο χώρος στον οποίο θα ενταχθείτε θα είναι μοναδικός, δε θα έχετε δηλαδή δυνατότητα μετακίνησης και η διαλογή θα γίνεται αποκλειστικά από εμάς με βάση τις ώρες που ξοδεύατε σε κάθε ασχολία όσο ήσαστε εν ζωή. Γι’αυτό σας συμβουλεύουμε να είστε αποφασιστικοί και να προσέχετε πολύ τί κάνετε από δω και πέρα.
Για να αποτρέψουμε όσους προσπαθήσουν να μπουν στον παράδεισο από το παράθυρο αλλά και προς αποζημίωσιν όσων θα βρεθούν στο καθαρτήριο αυτό το δεκαήμερο, κατ’εντολή Εκείνου, διοργανώνουμε συζήτηση με θέμα «Ερυθρά Θάλασσα-Αχελώος:Εγκεφαλική διαχείριση υδάτινων πόρων». Κύριοι ομιλητές:Μωυσής, Ανδρέας Παπανδρέου.
Ευχαριστούμε για την προσοχή· σας περιμένουμε…”