Ο Νέος Παράδεισος

Από το θεματικό πάρκο «Μετά θάνατον ζωή για καλούς ανθρώπους» λάβαμε την ακόλουθη ανακοίνωση:
“Αγαπητοί εν ζωή πιστοί,
Με λύπη σας πληροφορούμε, ότι όλα τα τμήματα του παραδείσου των μονοθεϊστικών θρησκειών θα παραμείνουν κλειστά για δέκα ημέρες περίπου, λόγω συμφόρησης. Συνιστούμε σε όσους νομίζουν ότι μπορούν κρατηθούν στη ζωή για λίγες ημέρες, να το πράξουν. Οι νέες αφίξεις θα τοποθετούνται προσωρινά στο καθολικό καθαρτήριο μέχρι να ανοίξει το νέο ενιαίο τμήμα.
Παράλληλα, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το πρόβλημα οφείλεται στις αφίξεις της τελευταίας εικοσαετίας και κυρίως στο παραθυράκι που ανακάλυψε Έλλην πρώην πρωθυπουργός. Ο εν λόγω θαμών αφού ζήτησε συγκριτική εξέταση της περίπτωσής του με προσωπικότητες άλλων εποχών όπως ο Μ.Θεοδόσιος και ο Ιουστινιανός, εισήχθη στο Χριστιανικό παράδεισο ως κατ’απόλυτη τιμή πιο ενάρετος. Αυτό δημιούργησε δεδικασμένο κι έκτοτε τα κριτήρια άλλαξαν και δε λαμβάνουν υπ’όψιν τη χρονική συγκυρία στην οποία συνετελέσθησαν οι υπό κρίσην πράξεις. Στα άλλα τμήματα, λόγω του μεσανατολικού, αλλά και της έντασης σε όλη την Ασία οι μάρτυρες αλλά και τα αθώα θύματα έχουν πολλαπλασιαστεί σε βαθμό που υπερβαίνει τις δυνατότητες του χώρου.
Έτσι, Εκείνος αποφάσισε να αλλάξει τρόπο διαχείρισης. Ο νέος χώρος κατά το παράδειγμα της κολάσεως, θα είναι ενιαίος και διαμορφωμένος με βάση τις πραγματικές ανάγκες των υποψηφίων προς είσοδο. Η παραδοσιακή αντίληψη της ανταμοιβής για μια καλή, ενάρετη και μερικές φορές καρτερική έως μαρτυρική ζωή, πλέον δεν ανταποκρίνεται στις σύγχρονες απαιτήσεις. Θεωρούμε λοιπόν ότι πιο ταιριαστό στις μέρες που ζούμε και με δεδομένη την ελευθερία επιλογής του ευρύτερου πλαισίου στο οποίο θα κινηθεί η ζωή του καθενός, ο Νέος Παράδεισος (αυτή θα είναι η ονομασία) να προσφέρει απασχόληση αντίστοιχη με αυτή που είχατε όσο ήσαστε εν ζωή.
Κατά συνέπεια, για τους μελετηρούς θα υπάρχει ένα μεγαλειώδες αναγνωστήριο όπου θα μπορούν να εμπλουτίζουν τις γνώσεις τους εσαεί· για τους λάτρεις της νυκτερινής ζωής μια μεγάλη λεωφόρος με μπαρ, μπουζούκια, καμπαρέ κι ό,τι άλλο επιθυμούν ( εξετάζουμε το ενδεχόμενο να την ονομάσουμε Sunset και ειδικά εκεί η ημέρα να ξεκινά με τον ήλιο στις 7 μ.μ.). Αντίστοιχα για όσους νηστεύουν σε υπερβολικό βαθμό καρτερώντας τη μετά θάνατον ανταμοιβή, θα υπάρχει ειδικό εστιατόριο με βολβούς και τζαμαρία, με θέα στο Models’ whisky steak house έτσι ώστε να σκανδαλίζονται χωρίς κουράζουν τον εγκέφαλό τους. Εννοείται ότι για τους λάτρεις των ψαλμών θα υπάρχει ωδείο και για τους αποκλειστικούς αναγνώστες της Βίβλου, εκδόσεις από τα χέρια του Γουτεμβέργιου.
Ειδικά για σας που γκρινιάζετε στην παρούσα ζωή σας και θεωρείτε ότι ο Θεός βρίσκεται από τις μικροατυχίες που σας συμβαίνουν κατασκευάζουμε τοίχο από αφρολέξ ώστε να μπορείτε να χτυπάτε το κεφάλι σας επ’άπειρον. Στα διαλείμματα των 8.30 μ.μ. θα υπάρχει σύνδεση με ελληνικά δελτία ειδήσεων ώστε να μην αποχωριστείτε το αγαπημένό σας θέμα συζήτησης, την ακρίβεια.
Τέλος, επισημαίνουμε ότι ο χώρος στον οποίο θα ενταχθείτε θα είναι μοναδικός, δε θα έχετε δηλαδή δυνατότητα μετακίνησης και η διαλογή θα γίνεται αποκλειστικά από εμάς με βάση τις ώρες που ξοδεύατε σε κάθε ασχολία όσο ήσαστε εν ζωή. Γι’αυτό σας συμβουλεύουμε να είστε αποφασιστικοί και να προσέχετε πολύ τί κάνετε από δω και πέρα.
Για να αποτρέψουμε όσους προσπαθήσουν να μπουν στον παράδεισο από το παράθυρο αλλά και προς αποζημίωσιν όσων θα βρεθούν στο καθαρτήριο αυτό το δεκαήμερο, κατ’εντολή Εκείνου, διοργανώνουμε συζήτηση με θέμα «Ερυθρά Θάλασσα-Αχελώος:Εγκεφαλική διαχείριση υδάτινων πόρων». Κύριοι ομιλητές:Μωυσής, Ανδρέας Παπανδρέου.
Ευχαριστούμε για την προσοχή· σας περιμένουμε…”

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Φουσκα και ο Παραδεισος...

Παμε για άλλα...
Ο χρήστης Averell Dalton είπε…
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μηνυτήρια αναφορά σε βάρος τής εταιρείας Νέος Παράδεισος Α.Ε. κατέθεσε σήμερα στην Επιτροπή Ανταγωνισμού η εταιρεία Hell S.A.- Θεματικά Πάρκα.

Στην αναφορά, ζητείται από την Επιτροπή να διερευνήσει το κατά πόσον αποτελεί παραβίαση των αρχών τού υγιούς ανταγωνισμού η πρόσφατη διαφημιστική καμπάνια τής εναγομένης εταιρείας, που, θυμίζουμε, αντικατέστησε την παλαιοτέρα Παράδεισος Α.Ε., η οποία χρεωκόπησε υπό το βάρος τής κακοδιαχείρισης των τελευταίων χρόνων. Η μετάβαση στο νέο καθεστώς βασίσθηκε σε αμφιλεγόμενη διάταξη τής ελληνικής νομοθεσίας, η οποία ουσιαστικά απαλλάσσει την νεοσυσταθείσα Α.Ε. από τις υποχρεώσεις τής υπό εκκαθάρισιν, γεγονός που είχε οδηγήσει τον εκπρόσωπο τής εναγούσης, κ. Εωσφόρο, να μιλήσει ανοικτά για "επιστροφή στις πρακτικές τού 1996".

Ειδικώτερα, η ενάγουσα κάνει λόγο στην αναφορά της για "απαράδεκτη μεθόδευση από πλευράς τής (σ.σ. αντιδίκου πλέον) εταιρείας, η οποία επιχειρεί να διεισδύσει σε μια αγορά, που αποτελεί προνομιακό, όσο και παραδοσιακό πεδίο δράσης για την Hell S.A.- Θεματικά Πάρκα. Εφ' όσον ενσωματωθεί στο Καταστατικό τής Νέος Παράδεισος Α.Ε. η προκήρυξη διαχείρισης των προσελκυομένων με "θεματικά κριτήρια", θα μπορούσε, σε συνδυασμό και με την κυρίαρχα εδραιωμένη στην αγορά πεποίθηση γύρω από τα καλούμενα "ηθικά κριτήρια" διαχείρισης που συνοδεύει την παλαιά Παράδεισος Α.Ε., να οδηγήσει σε επικάλυψη τής θέσης που κατέχει η Hell S.A. στην αγορά μέσω του σφετερισμού των πολιτικών εκείνων που αποτελούν τους πυλώνες δράσης της και, κατά συνέπεια, να αποτελέσει απειλή για την ίδια την ύπαρξή της."

Μιλώντας σε δημοσιογράφους μετά την κατάθεση τής αναφοράς, ο κ. Εωσφόρος τόνισε: "Η υπομονή έχει και τα όριά της - και δεν το λέω εγώ αυτό, ο Ιώβ το είπε. Ακόμη κι Εκείνος το ξέρει ότι έχουμε υπομείνει πολλά: δεν μιλήσαμε όταν μας πήρε τον Ιούδα επικαλούμενος το Θείο Σχέδιο, δεν επιμείναμε όταν συλλήβδην υφάρπαξε τους Σταυροφόρους επειδή, λέει, χρησιμοποίησαν το Όνομά Του - επί ματαίω, λέω εγώ. Αλλά δεν μπορούμε να μείνουμε άπραγοι στην απόπειρά Του να μας οδηγήσει στον αφανισμό. Ζητάμε να δοθούν το συντομότερο στην δημοσιότητα τα οικονομικά στοιχεία τής χρεωκοπημένης εταιρείας, ζητάμε να μας κοινοποιηθεί η μετοχική σύσταση τής νέας - για να ανοίξουμε τα μάτια τού κόσμου, να λάμψει, επί τέλους, η Αλήθεια."

Απαντώντας σε ερωτήσεις, ο κ. Εωσφόρος ενημέρωσε τους εκπροσώπους τού Τύπου ότι η Hell S.A. μελετά το ενδεχόμενο, αφού λάβει και την συμβουλή τής ΑΕΠΙ, να προσφύγει στην Δικαιοσύνη για προσβολή των πνευματικών της δικαιωμάτων, με αφορμή την διακηρυγμένη πρόθεση τής Νέος Παράδεισος Α.Ε. να δημιουργήσει θεματικό χώρο πανομοιότυπο με τον δικό της, βασισμένο στο Models' whisky steak house. "Πρόκειται για ξεδιάντροπη κλοπή τής δικής μας ιδέας. Τόσο το Models', όσο και το βασισμένο σ' αυτό χορτοφαγικό εστιατόριο, το Opus Dei, λειτουργούν στις εγκαταστάσεις μας εδώ και αιώνες". Τέλος, αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι η Hell S.A. ενέχεται στα επεισόδια που προκλήθηκαν από αγνώστους κατά την διάρκεια τής εκδήλωσης "Ερυθρά Θάλασσα-Αχελώος", που διοργάνωσε η Νέος Παράδεισος Α.Ε., σχολιάζοντας ωστόσο: "Ίσως ήλθε η ώρα να αναψηλαφήσουμε τα γεγονότα τού 1996. Ο Ανδρέας Παπανδρέου έχει μαζί μας ανοικτούς λογαριασμούς, που πρέπει, επί τέλους, να διευθετηθούν..."
Ο χρήστης William Dalton είπε…
Σύντροφοι και συντρόφισσες,

Ήρθε η ώρα να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας. Ο προπατορικός αποστάτης ξεδιάντροπα ζητάει και τα ρέστα. Αφού διέλυσε την ενότητα του παραδείσου, αφού ύπουλα οι πράκτορές του ξεγέλασαν την Εύα,ζητάει τώρα και αναψηλάφιση.
Είστε ο Εφιάλτης του άλλου κόσμου κ.Εωσφόρε. Ο λαός, δεν ξεχνά τα καζάνια και τα μαστιγώματα. Μπορεί να φοράτε το καλό προσωπείο της κολάσεως όλοι ξέρουμε όμως πως κατά βάθος δεν έχετε αλλάξει.Όλοι κάνουμε λάθη.'Οταν το καταλαβαίνουμε όμως το παραδεχόμαστε, λέμε "mea culpa", δε φθάνει αυτό; Ποιοι είναι αυτοί που δεν παραδέχονται τη μετάνοια; Αυτοί που έχουν άλλα σχέδια για το λαό.
Όχι στις πολυεθνικές του άλλου κόσμου, όχι στις βάσεις του θανάτου(sic), όχι στους "παντογνώστες κριτές", ήρθε η ώρα το καθαρτήριο να κόψει τους δεσμούς με τις μεγάλες δυνάμεις. θα γίνουμε ανεξάρτητοι και δυνατοί. Τόσο ο κ.Εωσφόρος όσο κι Εκείνος θα μπουν στο χρονοντούλαπο της ιστορίας.
Το καθαρτήριο ανήκει στους κρινόμενους.



Αντρέας
Ο χρήστης Averell Dalton είπε…
“Τι τρέχει, Κώστα μου;”
Στα πενήντα τόσα χρόνια που ήταν παντρεμένοι, δεν τον είχε ξαναδεί σε τέτοια κατάσταση. Κατάχλωμος, και σαν να γέρασε δέκα χρόνια σε μια νύχτα. Άθικτος ο καφές, άθικτα και τα καλτσουνάκια, που τόσο αγαπούσε για πρωινό.
“Είδα πολύ άσχημο όνειρο το βράδυ, Μαρίκα.”
“Μπα; Και τι όνειρο είδες, δηλαδή;”
Δίστασε μια στιγμή, σαν να ξαναζούσε τον εφιάλτη. Θα προτιμούσε να μην μιλήσει γι’ αυτό, κι ωστόσο ήξερε πως, αν μπορούσε να μιλήσει σε κάποιον για να ξαλαφρώσει, αυτός ο κάποιος ήταν η Μαρίκα.
“Να μωρέ, είδα… είδα πως πέθανα.”
Δεν γύρισε να την κοιτάξει. Δεν χρειαζόταν: ένοιωθε το εξεταστικό της βλέμμα να τον καρφώνει.
“Αυτό είναι όλο;”
Βαθειά ανάσα. Πάμε:
“Ε, να, το πιο τρομακτικό ήταν που δεν μπορούσα να καταλάβω αν με είχαν στείλει στην Κόλαση ή στον Παράδεισο! Ήταν τόσο… συγκεχυμένα… Κανείς δεν μου έδινε σημασία στην αρχή, κανείς δεν ήλθε να με υποδεχθεί, ήταν όλοι τόσο βιαστικοί, τόσο απασχολημένοι, κινούνταν και μιλούσαν μεταξύ τους με απίστευτη ένταση, θέλω να πω, αν το καλοσκεφθείς, δεν ήταν καν ζωντανοί όλοι αυτοί, πού την έβρισκαν τόση ζωντάνια; Δεν έστεκε… Ύστερα έπεσα πάνω στον Παναγιώτη τον Κανελλόπουλο, κι αυτός μου τα εξήγησε όλα.”
“Τι σου εξήγησε, δηλαδή;”
“Ότι για όλα έφταιγε ο Ανδρέας! Ναι, ο Ανδρέας! Με το που πέθανε, λέει, τα στύλωσε στο Καθαρτήριο των Καθολικών και δεν το κούναγε με τίποτα! Τους αμόλησε εκεί πέρα κάτι επαναστατικά, τον πιστέψανε αυτοί, τα στυλώσανε και του λόγου τους και δεν το κουνάγανε – ούτε για Κόλαση, ούτε για Παράδεισο! Διαδόθηκε το πράγμα, έφτασε στ’ αυτιά των έγκλειστων, ξεσηκώνονται με τη σειρά τους, επανάσταση κανονική! Πέφτουν τα σύνορα, πάει η Κόλαση, πάει ο Παράδεισος, όλα ένα! Κι όλα αυτά τους τα ‘κανε, ποιος; Ο Ανδρέας! Ο Ανδρέας…”
“Μπα σε καλό σου, Κώστα μου!” έκανε η Μαρίκα, σκασμένη στα γέλια. “Είναι το πιο αστείο όνειρο που έχω ακούσει ποτέ!”
“Ναι, γέλα εσύ. Δεν θα ‘χεις κανέναν να σε κυνηγάει στον άλλο κόσμο και να σε φωνάζει αποστάτη…”
“Μα καλά, ούτε τώρα, που ‘χει πεθάνει τόσα χρόνια, δεν έχει πάψει να σε κυνηγάει αυτό το πράγμα;”
Δεν της απάντησε. Η διήγηση τον είχε αναστατώσει ξανά, ήταν ολοφάνερο. Προσπάθησε να θυμηθεί πότε ήταν η τελευταία φορά που τον είχε δει τόσο φοβισμένο, μα δεν τα κατάφερε. Ίσως και να μην τον είχε δει ποτέ, συλλογίσθηκε. Πάντα τον θαύμαζε γι’ αυτό, άλλωστε: τόσο θαρραλέος, φωνακλάς, καταφερτζής…

Για λίγο δεν μίλησε κανείς. Εκείνος βρήκε καταφύγιο στην σιωπή και κατέβασε τους σφυγμούς του σε νορμάλ επίπεδα, εκείνη χαμογελούσε στην θύμηση τού λεβέντη που ερωτεύθηκε, που παντρεύτηκε, που έμαθε ν’ αγαπά. Ύστερα του χάιδεψε το χέρι τρυφερά, κι είπε να βάλει τα πράγματα σε τάξη.
“Ε, λοιπόν, πολλή σημασία έδωσες σ’ αυτό σου τ’ όνειρο, καλέ μου. Πρώτον, γιατί αν υπάρχει Θεός, και πιστεύω πως υπάρχει, ο Ανδρέας θα ψήνεται τώρα, ολομόναχος, στο μεγαλύτερο καζάνι τής Κόλασης! Δεύτερον, σαν πολύ δεν βιάζεσαι να πας να τον ανταμώσεις τον μασκαρά; Εσύ θα μας θάψεις όλους και το ξέρεις… Κι ύστερα, πες ότι τ’ όνειρο βγαίνει στ’ αλήθεια. Ε, και; Η καλύτερή σου! Θα γλιτώσεις την Κρίση, θα γλιτώσεις την Κόλαση, θα ‘χεις και τον Ανδρέα να τσακώνεστε στον αιώνα! Τι άλλο θες, δηλαδή;”
Δεν αποκρίθηκε, αλλά η διάθεσή του είχε αλλάξει. Κάτι σαν χαμόγελο πήγε να σχηματισθεί στο γέρικο πρόσωπό του. Σκέφθηκε να της το ανταποδώσει, να της πει κάτι σαν “σε θέλω κι εσένα μαζί”, το μετάνιωσε, δεν ήξερε πώς να το πει – τέτοιος ρήτορας, και να μην μπορεί να βγάλει άχνα ώρες ώρες…
Η Μαρίκα στηρίχθηκε στο τραπέζι με τα χέρια της και σηκώθηκε όρθια με δυσκολία. Η δουλειά είχε γίνει. “Θα πω στη Λενιώ να σου ψήσει άλλο καφέ, αυτός πάγωσε, τόση ώρα που κάνεις. Και φάε τίποτα! Θ’ αρρωστήσεις καμιά ώρα και να δω ποιος θα σε φροντίζει, κακομοίρη μου…” Πήρε το πι της και βάλθηκε να σέρνεται προς την πόρτα, με την στωικότητα που θα πρέπει να επιστρατεύει ο Σίσσυφος κάθε φορά που ξεκινά το κύλισμα τής πέτρας απ’ τους πρόποδες προς την κορυφή, ξέροντας ότι δεν θα ‘ναι ούτε ετούτη η φορά η τελευταία… Έφτασε, με τα πολλά. Κι εκεί στάθηκε, και γύρισε προς το μέρος του για να βάλει την τελευταία πινελιά: “Και να σου πω και κάτι άλλο; Οι παρτίδες σου μ’ ετούτον εδώ τον κόσμο δεν τέλειωσαν ακόμη! Εκείνος έφυγε όπως-όπως, κι ούτε την υστεροφημία του πρόλαβε να σκεφθεί ούτε τίποτα! Εσύ να δούμε τι θα κάμεις…”
Έξοδος. Αυλαία. Στο βάθος τού μυαλού του ξεσπούσαν χειροκροτήματα κι επευφημίες γι’ αυτήν την νέα, υπέροχη ιδέα. Πώς πάει και τα σκέφτεται κάτι τέτοια η Μαρίκα; Θα πρέπει να βρει τρόπο να την ευχαριστήσει γι’ αυτό – αργότερα. Έτρεξε στο τηλέφωνο και σχημάτισε από μνήμης τον αριθμό. “Έλα Γιάννη μου, τι κάνεις; Ο Πρόεδρος είμαι… Καλά Γιάννη μου, ευχαριστώ… Δόξα τω Θεώ, Γιάννη μου… Άκου τι σε ήθελα, Γιάννη: είχα μιαν ιδέα και υπολόγιζα πως θα μπορούσες να με βοηθήσεις μ’ αυτήν. Πρόκειται για ένα συνέδριο…”
Ο χρήστης Jack Dalton είπε…
Αδελφέ μου Averell, όλα καλά με την υπέροχη ιστορία και το όνειρο. Ομως παρέλειψες μια πολύ σημαντική λεπτομέρεια, που θα άλλαζε όλο το ρου της ιστορίας (εκτός και αν ενήργησες σαν νέος Πανούτσος και δεν αφήνεις μια αλήθεια να σου χαλάει μία ωραία ιστορία).

Η λεπτομέρεια που σου διέφυγε στο όνειρο του... ακατανόματου ήταν ότι ο επίτιμος δεν θα έπρεπε να μασήσει με τις επαναστατικές ενέργειες του Ανδρέα και των νέων του "συντρόφων" στο καθαρτήριο, για ένα απλό και ξεκάθαρο λόγο. Θα ήταν μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για αυτόν να κάνει και εκεί μια νέα αποστασία και να φέρει τα πράγματα τούμπα! Το μόνο μελανό σημείο θα ήταν ότι επειδή εκεί δεν υπάρχει άλλος θάνατος, ο "γκαντεμόσαυρος" δεν θα είχε τη δυνατότητα να τους θάψει όλους και ύστερα από πολλά πολλά χρόνια, να ισχυριστεί στα εκεί ΜΜΕ, ότι δεν υπήρχε ποτέ αποστασία, να δηλώσει ευθαρσώς ότι όλα αυτά ήταν ασύστολη λασπολογία και κυρίως ότι η πράξη του αυτή έγινε για το καλό όλων. Να βροντοφωνάξει πως θυσιάστηκε έπειτα από τις σπαρακτικές παρακλήσεις των Αγίων να να σώσει την κατάσταση, αλλά ως γνωστόν, ουδείς προφήτης στον τόπο του.

ΥΓ. Με έχεις "υποχρεώσει" Averell με τα σύντομα (έως και τηλεγραφικά θα έλεγα) κείμενά σου. Keep writing...!
Ο χρήστης William Dalton είπε…
...Εν τω μεταξύ στον παλαιό παράδεισο επικρατεί ηρεμία.
-Πγόεδγε την 5η τγύπα να την παίξεις με το παγ
-Εντάξει Γιώργο την καταφέρνω.Τί νέα από κάτω;
-Μίλησε ο Παναγιώτης με τον Ψηλό.Πήγε στον ύπνο του σα φάντασμα και του είπε για το καθαγτήγιο και τον Αντγέα.Κιτγίνιασε.
-Για τον μικρό, είπε τίποτα;
-Καλά τα πάει, τώγα είναι στο κεφάλαιο "σοσιαλμανία"
-Μπράβο του, πιάσε το 7άρι.Στο καθαρτήριο τί γίνεται;
-Τους έχει κάνει ο Αντγέας άνω κάτω
-Καλά να πάθουν, όταν κατέβηκα υποψήφιος με μαύρισαν. Εκείνος πώς το έχει πάρει;
-Γωτάει να μάθει ποιός είναι αυτός ο Τγιανταφυλλίδης που του έστειλε την πγόταση για το debate Αντγέα-Μωυσή
-Χι χι χι
-Το διασκεδάζεις ε;
-Ουουου
-Έλα τώγα,γιατί με πειγάζεις;
Ο χρήστης William Dalton είπε…
...Εν τω μεταξύ στον παλαιό παράδεισο επικρατεί ηρεμία.
-Πγόεδγε την 5η τγύπα να την παίξεις με το παγ
-Εντάξει Γιώργο την καταφέρνω.Τί νέα από κάτω;
-Μίλησε ο Παναγιώτης με τον Ψηλό.Πήγε στον ύπνο του σα φάντασμα και του είπε για το καθαγτήγιο και τον Αντγέα.Κιτγίνιασε.
-Για τον μικρό, είπε τίποτα;
-Καλά τα πάει, τώγα είναι στο κεφάλαιο "σοσιαλμανία"
-Μπράβο του, πιάσε το 7άρι.Στο καθαρτήριο τί γίνεται;
-Τους έχει κάνει ο Αντγέας άνω κάτω
-Καλά να πάθουν, όταν κατέβηκα υποψήφιος με μαύρισαν. Εκείνος πώς το έχει πάρει;
-Γωτάει να μάθει ποιός είναι αυτός ο Τγιανταφυλλίδης που του έστειλε την πγόταση για το debate Αντγέα-Μωυσή
-Χι χι χι
-Το διασκεδάζεις ε;
-Ουουου
-Έλα τώγα,γιατί με πειγάζεις;

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα μηνύματα μίας ενδεχόμενης αποχής

Η κόλαση είναι οι άλλοι

Αχελώος, ΦΠΑ, πιγκουίνοι και μπιφτέκια