Τρεις σκέψεις πρωί πρωί

1)-Γιατί άργησες 7 λεπτά;
-...
-Δεν με σκέφθηκες εμένα που περίμενα;
-Σε 7 λεπτά δε σκέπτομαι κανέναν
-Το εννοείς αυτό που λες;
-Ξέρω 'γω , ναι
-Το εννοείς;
................
Αυτό συνεχιζόταν για κάμποση ώρα, μέχρι που χώριζα. Μετά από μια εβδομάδα, ζητούσα συγγνώμη και της εξηγούσα ότι δεν το εννοούσα ακριβώς έτσι. Αν είχα εξελίξει αυτό το ταλέντο αλλιώς, τώρα θα ήμουν βουλευτής της Ν.Δ. και το Δαϊλάκη ούτε που θα τον είχατε ακούσει.
2)Σκέπτομαι να ιδρύσω τη Daltonsbank. Θα προσφέρω επιτόκιο καταθέσεων 43% και θα δανείζω με 5%. Θα σχεδιάσω κι ένα αμοιβαίο με κύριο ζητούμενο το αν στις 4 Απριλίου στις 12 το μεσημέρι η θερμοκρασία θα είναι μονός ή ζυγός αριθμός. Μην ανησυχείτε, όταν πέσω έξω θα έρθει το ελληνικό κράτος και η παγκόσμια κοινότητα που εγγυώνται όλες τις καταθέσεις και θα πάρετε τα λεφτά σας πίσω. Αν τώρα, η θερμοκρασία στις 4 Απριλίου είναι ζυγός αριθμός, θα γίνουμε μια μεγάλη επενδυτική τράπεζα.
3) Διαβάζω στη χθεσινή "ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ" ότι η κυβέρνηση εξήγγειλε την ίδρυση πανεπιστημίου στην Αιτωλοακαρνανία. Το κόστος θα είναι 17 εκατ.ευρώ. Μπράβο στη μεταρρυθμιστική πολιτική της Ν.Δ. Ακολουθεί επάξια τις πράσινες ιδέες περασμένων δεκαετιών. Τώρα ο μπαμπάς της Βασούλας (βλ.σχετικό κείμενο Τρυφερού ποδιού) θα έχει άλλο ένα άδειο κτήριο για να αναρωτιέται πως γίνεται εκείνος να το συντηρεί με τους φόρους του και ταυτόχρονα να πληρώνει και τη σχόλη που παρακολουθεί η κόρη του η οποία δεν έπιασε τη βάση. (Για να εξηγούμαστε:Αυτό που ισχυρίζομαι είναι ότι ο μόνος που δε φταίει είναι αυτός και η κόρη του.)

Σχόλια

Ο χρήστης Joe Dalton είπε…
Έχω την εξής παρατήρηση:


Δεν έχεις αργήσει ποτέ 7 λεπτά. 7 λεπτά αργείς μετά την ακαδημαϊκή ώρα σου. Οπότε μάλλον δεν φταίνε τα 7 λεπτά αλλά η μία ώρα και επτά λεπτά που αργείς συνήθως...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Δικαιώθηκε ο Joe. Ο Δαϊλάκης είναι και πάλι στους κόλπους της ΝΔ και ούτε γάτα ούτε ζημιά...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μας τα έχετε πρήξει με τους δεξιούς. Να γράψετε και κάτι για τις προσπάθειες του ΣΥΡΙΖΑ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Τον ΣΥΡΙΖΑ τον βγαζει στην σεντρα η ΑΛΕΚΑ!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ποια προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ? Η μόνη προσπάθει που βλέπω εγώ να κάνει είναι να γίνεται όλο και πιο αντιπαθητικό παρά την τρελλή αβάντα του Τσίπρα από τα ΜΜΕ...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μην αναφέρετε τις λέξεις ΣΥΡΙΖΑ και ΑΛΕΚA στο blog αυτό, γιατι θα μας διαγράψουν όλους από την ΟΝΝΕΔ!
Ο χρήστης Joe Dalton είπε…
Αγαπητέ ανώνυμε η αλήθεια είναι ότι στους συγγραφείς του Blog δεν περιλαμβάνονται ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ αλλά της Αλέκας έχουμε ψηφοφόρο και μάλιστα εκλεκτό. Οπότε δεν πρέπει να ανησυχείς ότι θα σε διαγράψει κανείς. Άλλωστε όπως έχω πει πολλάκις έχουμε και δεξιούς και αριστερούς και ακραίους φιλελεύθερους ακόμα και κρυφοπασόκους.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
1) Κλασική συμπεριφορά ανεύθυνου ατόμου που θέλει να πιστεύει ότι δεν κάνει και τίποτα περίεργο. Βάζω στοίχημα ότι αυτή η ελαφρότητα είναι στάση ζωής για σένα William και δεν χαρακτηρίζει μόνο το τρόπο που αντιμετωπίζεις τα ραντεβού σου, με την κοπέλα ή τους φίλους σου, αλλά τη ζωή γενικότερα. Ίσως να πέφτω και'ξω...
2) & 3) No comments, έχουν αναφερθεί ήδη οι άλλοι σχολιαστές. Απλά να ρωτήσω το Joe πως είναι τόσο σίγουρος για το τι ρίχνουν στην κάλπη οι φίλοι του...
Ο χρήστης Joe Dalton είπε…
Είναι απλό. Πιστεύω ότι μου λένε. Δεν έχω λόγο να τους αμφισβητήσω. Όσο για τον William είναι ο ορισμός του cool που δεν τον ενοχλεί τίποτα και κανένας. Ιδίως το αν θα αργήσει στη δουλειά ή το ραντεβού...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Θα προτιμούσα την απάντηση στο παραπάνω σχόλιό μου να την πάρω από τον cool William...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Cool = ανεύθυνος ή
Ανεύθυνος = cool ;
Σε ποιό λεξικό αναφέρεται αυτή η συνωνυμία ; ; ;
Κι αν κάποιος δεν είναι ικανός να είναι σε τίποτασυνεπής (π.χ. ένα ραντεβού) τότε γιατί κάνει κριτική και στήνει στον τοίχο πρόσωπα και καταστάσεις; Κανονικά δεν θα έπρεπε να τον ενοχλεί τίποτα το William απ'όσα γίνονται γύρω μας.
Ο χρήστης Billy the Kid είπε…
φιλε ανώνυμε,

Μου φαίνεται ότι κάπου-κάποτε σε έστησε ο william, και το φέρνεις βαρέως. Αλλιώς, δεν εξηγείται η ενόχλησή σου για τον cool William.

Το επιχείρημα οτι κάποιος δεν δικαιούται να κάνει κριτική, γιατί δεν είναι τέλειος, εμένα μου ακούγεται φασιστικό...

Anyway happy birthday old man Willy!!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Επιτέλους, πόσους κυβερνητικούς εκπροσώπους έχει αυτός ο William????
Να τα εκατοστίσει λοιπόν το παιδί! (προφανώς έχεις γενέθλια σήμερα; πωωω, έπρεπε να το'χει πει κάποιος νωρίτερα να μην πλακώσουμε όλοι μαζί στα σχόλια :-)
Ο χρήστης Joe Dalton είπε…
O William είναι απλά cool. Τα περί ανευθυνότητας είναι ζητήματα που αφορούν τον Manager του. Εμένα ως φίλο του μου φτάνει το γεγονός ότι είναι απλά cool. Άλλωστε όποτε έχω ραντεβού μαζί του φτάνω με μιάμιση ώρα καθυστέρηση παρότι υπόδειγμα τυπικότητας στα ραντεβού για να μη χρειαστεί να τον περιμένω.
Ο χρήστης Averell Dalton είπε…
Σ' όλους εκείνους που του την πέφτουν για την συνέπειά του, θα υπενθυμίσω την επιστημονική πτυχή τού θέματος: ο χρόνος είναι μέγεθος σχετικό - το 'χει αποδείξει ο William.

Χιλιόχρονος, αδερφέ...
Ο χρήστης William Dalton είπε…
1)Ευχαριστώ όλους για τις ευχές και την υποστήριξη. Και τώρα χαβαλές
2)Περί ανευθυνότητος.Δεν βρίσκω πολλούς λόγους να επιδεικνύω υπευθυνότητα σε ασήμαντα θέματα και τα περισσότερα ασήμαντα μου φαίνονται. Ελπίζω, τώρα να μην πρέπει να απαντήσω για το αν χρησιμοποιώ προφυλακτικά ούτως ώστε να μπορώ να κρίνω τη δημιουργία πανεπιστημίου στο Αγρίνιο. Μωρό μου αν ήσουν εσύ, ξέρεις ότι λέμε και καμμιά μαλακία να περνάει η ώρα.
3)ΣΥΡΙΖΑ-ΣΥΡΙΖΑ-ΑΛΕΚΑ-ΑΛΕΚΑ Επειδή αυτοί εκεί είναι λίγο περίεργοι με τις διαγραφές το τόνισα για να το σιγουρέψουμε.Τώρα μη βγει κάποιος και πει ότι η συζήτηση έγινε σε συντεταγμένο όργανο γιατί θα μας βάλετε πάλι όλους να γράφουμε αποδείξεις ότι δεν είμαστε το μπλογκ της ΔΑΠ.
Ο χρήστης Billy the Kid είπε…
"Δεν βρίσκω πολλούς λόγους να επιδεικνύω υπευθυνότητα σε ασήμαντα θέματα και τα περισσότερα ασήμαντα μου φαίνονται."

Δηλαδή το να είσαι στην ώρα σου, είναι κάτι ασήμαντο για σένα?

Ο ατελείωτος χρόνος όμως που έχω σπαταλήσει περιμένοντάς σε, δεν είναι καθόλου ασήμαντος για μένα. (ιδιαίτερα από τότε που έχουν βγει τα γ......α τα κινητά, και μπορείς να ενημερώσεις για την όποια καθυστέρηση)

Κατάφερες να με τσαντίσεις...!!!
Ο χρήστης Joe Dalton είπε…
Billy το μυστικό είναι απλό. Κλείνεις ραντεβού στις 17:00 και εμφανίζεσαι στις 18:30. Μάλιστα έχω καταφέρει μία φορά με βάση το παραπάνω σχεδιασμό να στήσω το William για 20 λεπτά :)
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ασε μας ρε Joe που 'χεις για όλα να πεις κάτι. Ας το βγάλει αυτό το παλικάρι κάποιος από την πρίζα!

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα μηνύματα μίας ενδεχόμενης αποχής

Η κόλαση είναι οι άλλοι

Αχελώος, ΦΠΑ, πιγκουίνοι και μπιφτέκια