Συγχαρητήρια


  • Στον αναπληρωτή υπουργό των εξωτερικών για τη δήλωση: " Με την Τουρκιά μοιραζόμαστε πολύτιμες εμπειρίες. Αναφέρομαι στην περίοδο 1999-2004" Ευχαριστούμε για τη διασαφήνιση της περιόδου στην οποία αναφέρεσθε. Προς στιγμήν τρομάξαμε.

  • Στον υπουργό Εργασίας Αν. Λοβέρδο για την ιδέα των κουπονιών. Δηλαδή όποιος απασχολεί μια οικιακή βοηθό, θα πρέπει να πάει στο ΙΚΑ να πληρώσει κουπόνια και να τα δίνει ως μέσον πληρωμής; Μετά η οικιακή βοηθός θα πρέπει να πάει κι αυτή στο ΙΚΑ για να πληρωθεί. Σύνολική αύξηση επισκεψιμότητας στο ΙΚΑ, ανυπολόγιστη. Πέραν αυτού διαπιστώνει κανείς και την αρχέγονα οικονομική σκέψη του υπουργού. Κάπως έτσι κυκλοφόρησαν και τα περισσότερα χαρτονομίσματα στον κόσμο. Αυτή η σκέψη θα λύσει και το δημοσιονομικό, αφού τώρα όποτε θέλουμε θα μπορούμε να κάνουμε μια υποτίμηση- όχι βέβαια στο ΕΥΡΩ αλλά στα κουπόνια του υπουργείου. Γιατί τώρα θα καταπολεμηθεί η εισφοροδιαφυγή κανείς δεν καταλαβαίνει. Ο υπουργός εξακολουθεί να είναι ο αγαπημένος του William από το πράσινο στρατόπεδο, όχι για πολύ απ' ότι φαίνεται.

  • Στη ΝΔ. Ώστε αποχωρήσατε από το διάλογο για το αγροτικό γιατί δε συμμετείχαν αγρότες; Τις καταγγελίες για την αποχώρηση του ΠΑΣΟΚ από το διάλογο για την παιδεία τις ξεχάσατε; Άσχετα με αυτό, δε σας αρκεί η παρουσία του υπουργού της ελληνικής κυβέρνησης για να συζητήσετε; Πόσους αγρότες θέλετε να φωνάξουμε για να μας δώσετε λίγα ψίχουλα απόψεων πάνω στο θέμα; Ωραία, είστε κατά των μπλόκων, το καταλάβαμε και μπράβο. Τα λεφτά να τα πάρουν ή όχι; Έίναι δίκαιο ή άδικο;

  • Στο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Τί σημαίνει άραγε το "παρών" σε μια ψηφοφορία για πρόεδρο της δημοκρατίας; Δε σας ενδιαφέρει; Δεν είναι σημαντικό θέμα; Αποδέχεσθε την επανεκλογή αλλά λίγο;Αν θέλετε να ξεχωρίζετε πάντα γιατί δεν αφήνετε τους βουλευτές σας να ψηφίσουν κατά συνείδηση; Όλα αυτά εν αναμονή της βαρυσήμαντης διακήρυξης του Αλ. Αλαβάνου στις 8 τρέχοντος. Τρέμουμε από αγωνία μην και ξεχαστεί.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα μηνύματα μίας ενδεχόμενης αποχής

Η κόλαση είναι οι άλλοι

Αχελώος, ΦΠΑ, πιγκουίνοι και μπιφτέκια