Να καταργηθούν οι πολιτικές νεολαίες...

Το φιλελεύθερο αγόρι του blog ο William αποφάσισε ορμώμενος από το θέμα του Γεωργίου Βουλγαράκη να κρίνει τους λόγους ύπαρξης των πολιτικών νεολαιών στη κοινωνία. Χρησιμοποίησε αποσπασματικές θέσεις και απόψεις για να καταλήξει ότι δεν έχουν λόγο ύπαρξης. Ο μηδενισμός ποτέ δεν είναι καλό πράγμα ιδίως όταν αυτός που μηδενίζει στη πράξη δεν έχει καμία σχέση με το αντικείμενο για το οποίο συζητάει.

Οι πολιτικές νεολαίες έχουν λόγους ύπαρξης. Αποτελούν τα σύγχρονα think tanks που φέρνουν φρέσκες ιδέες και μιλάνε για ζητήματα που οι παραδοσιακοί κομματικοί μηχανισμοί δεν τολμάνε να αγγίξουν. Τα χρόνια των κλακαδόρων και των αφισοκολλητών έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Αυτό αποτελεί δείγμα υγείας και δείγμα ότι οι πολιτικές νεολαίες ξεπερνούν τους σκοπέλους και βρίσκουν το ρόλο τους στη κοινωνία. Δεν έχει σημασία σε ποια πλευρά βρίσκεσαι και τι πρεσβεύει η κάθε παράταξη. Σημασία έχει ότι είναι ζωντανοί οργανισμοί και παλεύουν για κάθε τι που πιστεύουν.

Προσωπικά υπήρξα για δεκαπέντε χρόνια μέλος της ΟΝΝΕΔ. Σε αυτά τα δεκαπέντε χρόνια η ΟΝΝΕΔ και η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ έκαναν πράγματα που οι παραδοσιακοί κομματικοί μηχανισμοί δεν τολμούσαν. Αντίστοιχα πράγματα και προτάσεις έκαναν και άλλες πολιτικές νεολαίες αλλά ας μου επιτραπεί να πω ορισμένα ενδεικτικά πράγματα που έκανε η ΟΝΝΕΔ σε αυτό το διάστημα μιας και τα γνωρίζω προσωπικά.

Το 1992 η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ μιλούσε για ιδιωτικά ΑΕΙ, κάρτες συγγραμμάτων, αυτοδιοίκητο των ΑΕΙ, ηλεκτρονικές βιβλιοθήκες. Πόσοι αλήθεια από τους πολιτικούς είχαν το θάρρος να μιλήσουν ανοιχτά για αυτά;

Το 1996 η ΟΝΝΕΔ είχε υπηρεσία δωρεάν πρόσβασης στο internet με dialup για τους νέους. Σε μία εποχή που το κράτος δεν έδινε δυνατότητες στους νέους να εισέλθουν στη ψηφιακή εποχή και μετέτρεψε τη χώρα μας σε ουραγό των εξελίξεων στα θέματα του διαδικτύου, μία πολιτική νεολαία έδινε δωρεάν πρόσβαση στο διαδίκτυο σε όλους. Το 2004 επέβαλε τη θέση της για φτηνό φοιτητικό ADSL internet.

Το 2007 μετά από προτάσεις της ΟΝΝΕΔ καθιερώθηκαν με νόμο του κράτους τα Τοπικά Συμβούλια Νέων. Δόθηκε η δυνατότητα στους νέους των δήμων να εκλέγουν τους εκπροσώπους τους στα δημοτικά όργανα και όχι να τους ορίζουν οι εκάστοτε δήμαρχοι.

Αν τα παραπάνω δεν αρκούν σε κάποιον για να αντιληφθεί ότι οι πολιτικές νεολαίες έχουν ρόλο στη κοινωνία και καλό είναι να ακούγονται όσο το δυνατόν περισσότερο καλό θα είναι να ενημερωθεί και για τους λόγους για τους οποίους γίνονται οι φοιτητικές εκλογές.

Στις φοιτητικές εκλογές εκτός από Διοικητικό Συμβούλιο Συλλόγου οι φοιτητές εκλέγουν και εκπροσώπηση στα όργανα συν διοίκησης των ΑΕΙ. Εκλέγουν με λίγα λόγια τον ελεγκτικό μηχανισμό της διοίκησης των ΑΕΙ και των ΤΕΙ. Κερδίζουν όμως πάνω από όλα τη δυνατότητα τους να ακουστούν και να παρέμβουν. Δεν έχει σημασία αν η παρέμβαση αφορά το πρόγραμμα σπουδών, το πρόγραμμα της εξεταστικής ή μία εκπαιδευτική εκδρομή. Σημασία έχει ότι υπάρχει η δυνατότητα να είσαι εκεί. Μπορεί ορισμένοι να το εκμεταλλεύονται με ιδιοτελή κίνητρα αλλά δεν νομίζω να φταίνε οι φοιτητές για τις συναλλαγές τους με το καθηγητικό κατεστημένο. Μάλλον οι καθηγητές είναι αυτοί που διαφθείρουν τους φοιτητές σε αυτές τις περιστάσεις.

Ορισμένοι βέβαια δεν ενδιαφέρονται για αυτό το δικαίωμα μιας και στις σχολές τους πήγαιναν μόνο στις εξεταστικές και δεν τους ενδιέφερε τίποτα άλλο εκτός από το πτυχίο τους. Δυστυχώς όμως για πολλούς από αυτούς όταν περνάει ένας νόμος που τους στερεί το "συνταγματικό τους δικαίωμα" να επιβαρύνουν τον κρατικό προϋπολογισμό όντας αιώνιοι φοιτητές, θυμούνται ότι στα τραπεζάκια των φοιτητικών παρατάξεων που υποβιβάζουν και λοιδορούν μοιράζονται σημειώσεις και παλαιά θέματα εξετάσεων μήπως και πάρουν το ρημάδι το πτυχίο.

Υ.Γ.1. Το παρόν κείμενο δεν είναι ύμνος υπέρ της ΟΝΝΕΔ αλλά αφορά τις πολιτικές νεολαίες. Το ότι αναφέρθηκα στην ΟΝΝΕΔ έγινε μόνο και μόνο επειδή υπήρξα και θα είμαι πάντα στη ψυχή μου ΟΝΝΕΔιτής. Δεν μειώνω τις υπόλοιπες και δεν αναιρώ την όποια τους παρέμβαση στη κοινωνία.

Υ.Γ.2. Όσο για τη περίφημη διαφωνία ΔΑΠ ΑΕΙ- ΔΑΠ ΤΕΙ για την ανωτατοποίηση των ΤΕΙ, συγνώμη αλλά αυτή ακριβώς η διαφωνία είναι που είναι δείγμα υγείας. Η ισοπέδωση και η λογική της αγέλης είναι κακό. Η διαφωνία και η ζύμωση που παράγει θέσεις και ιδέες είναι καλό πράγμα φίλτατε William.

Σχόλια

Ο χρήστης William Dalton είπε…
1)Για τη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ : Συμμετέχει σε εκλογές και εκπροσωπεί κάποιους, οπότε δέχομαι το λόγο ύπαρξης.Ιδιωτικά ΑΕΙ, κάρτες συγγραμμάτων, αυτοδιοίκητο των ΑΕΙ και ηλεκτρονικές βιβλιοθήκες-απ'ό,τι βλέπω δεν την παίρνει και κανένας στα σοβαρά.Κατά τα άλλα κι έγω εύχομαι παγκόσμια ειρήνη, προστασία του περιβάλλοντος και αγάπη για τα παιδιά. Αυτό σημαίνει ότι έχω ρόλο στην κοινωνία ή ότι κατεβαίνω στα καλλιστεία. Για την ισοδυναμία ΑΕΙ-ΤΕΙ αποδεικνύεται ότι μια καλή αγέλη τους χωράει όλους αρκεί να ψηφίζουν στις εκλογές. Υποθέτω η ΝΔ και τα άλλα κόμματα έχουν θέση γι'αυτο το θέμα (;)
β)Για την ΟΝΝΕΔ. Δωρεάν ίντερνετ έχουν και οι πιτσαρίες.Τουλάχιστον προηγήθηκε.Τα τοπικά συμβούλια νέων είναι κάτι πολύ κομμουνιστικό για μένα.Ελπίζω ο Averell που τα καταλαβαίνει αυτά να μου τα εξηγήσει.
γ)Πέρα από την πλάκα.Θα προτιμούσα οι φοιτητικές νεολαίες να μην έχουν εξάρτηση από τα κόμματα, δέχομαι πάντως ότι κι αυτό είναι μια μορφή πολιτικοποίησης.Τώρα γιατί να υπάρχουν οργανώσεις νέων κι όχι γερόντων ή ανθρώπων των οποίων το όνομα να αρχίζει από Ν, είναι ένα ερώτημα που έχει μία μόνο απάντηση. Τα αστικά κόμματα στην Ελλάδα έχουν αντιγράψει τις δομές οργάνωσης και καθοδήγησης του ΚΚΕ. Το αν τελικά παράγονται ιδέες και πολιτική δεν αλλάζει τη λογική του τσικό.
Το θέμα των αιωνίων υποθέτω θα το πιάσουμε αναλυτικά κάποια στιγμή.
Ο χρήστης Joe Dalton είπε…
Δυστυχώς συνεχίζεις να καταπιάνεσαι με ζητήματα που αδυνατείς να κατανοήσεις.

1. Η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ όπως και οι ΠΑΣΠ, ΠΚΣ κλπ. συμμετέχουν στις φοιτητικές εκλογές των φοιτητικών συλλόγων τους ανεξάρτητα ανά σχολή. Εκλέγουν το ΔΣ του συλλόγου φοιτητών της σχολής τους και τους εκπροσώπους τους στα όργανα συν-διοίκησης της σχολής τους. Αυτό είναι το πρώτο που κάνουν. Το αν η ΔΑΠ ΤΕΙ θεωρεί ότι η πρέπει να είναι τα ΤΕΙ ανώτατα δεν σημαίνει ότι πρέπει να βρίσκει σύμφωνη τη ΔΑΠ ΑΕΙ. Άλλωστε οι σπουδαστικές εκλογές είναι χωριστή διαδικασία από τις σπουδαστικές. Όσο για την ανωτατοποίηση των ΤΕΙ όλες οι πολιτικές παρατάξεις είχαν εκφραστεί κατάλληλα όταν ο κ. Ευθυμίου είχε περάσει εκείνο το νόμο έκτρωμα.

β. Αφου θεωρείς εαυτόν πολιτικοποιημένο καλό είναι να ξέρεις τα ζητήματα για τα οποία μιλάς. Τα Τοπικά Συμβούλια Νεολαίας υπάρχουν από καιρό και έχουν ρόλο στους Δήμους. Η ΟΝΝΕΔ κατάφερε να περάσει νόμο με τον οποίο οι εκπρόσωποι τους εκλέγονται από τους νέους του Δήμου μέσω εκλογικής διαδικασίας και δεν ορίζονται πλέον. Αν η δημοκρατικές διαδικασίες σε ενοχλούν και σου μοιάζουν κομμουνιστικές μάλλον έχεις μπερδευτεί λίγο στο δρόμο σου για το φιλελευθερισμό. Όσο για την εξυπνάδα περί πιτσαρίας κατανοώ την άγνοια σου για τη κατάσταση του διαδικτύου το 1996 στην Ελλάδα μιας και είσαι ψηφιακά αναλφάβητος ακόμα και σήμερα.

γ. Οι οργανώσεις νέων υπάρχουν όπως και οι αντίστοιχες κομματικές οργανώσεις για τους "μεγαλύτερους". Κανείς δεν έχει απαγορέψει σε κανένα να ιδρύει ανεξάρτητες φοιτητικές οργανώσεις και παρατάξεις σε ΑΕΙ. Το γεγονός ότι είναι ελάχιστες και σπανίως κερδίζουν την ψήφο των συμφοιτητών τους μάλλον δεν αφορά τις παρατάξεις αλλά τους ψηφοφόρους.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Παλικάρι μου Joe μπράβο σου!
Από ότι έχω παρατηρήσει πάντα γράφεις μαλακίες (είτε στα δικά σου κείμενα είτε σαν σχόλια στα κείμενα των υπολοίπων).
Με τις σημερινές μαλακίες σου όμως κατάφερες να ξεπεράσεις και τον εαυτό σου.
Προσπαθείς να παρουσιάσεις σαν κάτι όμορφο και χρήσιμο τις πολιτικές νεολαίες για τις οποίες όποιοι έτυχε να σπουδάσουν σε ΑΕΙ ή ΤΕΙ γνωρίζουν πολύ καλά το ότι δεν αποτελούν τίποτα άλλο από ένα εκκολαπτήριο κομματόσκυλων (Joe μη γαβγίζεις) και λαμόγιων (ο φίλος σου ο Βουλγαράκης). Τώρα που το σκέφτομαι ίσως και να έχουν μια χρησιμότητα. Από τα 18 μου χρόνια ανακάλυψα ποιοι είναι τελικά οι άνθρωποι αυτοί που κάνουν την τσατσά στο μπουρδέλο που λέγεται σύγχρονη ελληνική αστική δημοκρατία.
Μην περιμένεις επιχειρήματα και παραδείγματα με ονόματα και καταστάσεις για αυτά που λέω. Προτιμώ να κάτσω και να δω την Αθλητική Κυριακή από το να μπλέξω σε συζήτηση μαζί σου (ναι-τόσο πολύ δεν αντέχεσαι). Έτσι και αλλιώς και εσύ σε ένα κείμενο σεντόνι βρήκες να γράψεις για το internet και τα τοπικά συμβούλια νέων (παρεμπιπτόντως ο θεσμός αυτός στέφθηκε –δικαιολογημένα- με ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΠΟΤΥΧΙΑ).Τα υπόλοιπα επιχειρήματά σου θεωρώ πως απευθύνονται σε παιδιά του γυμνασίου και λυκείου, που δεν έχουν ακόμα δική τους εικόνα για τα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα (οπότε μπορεί και να τα πιστέψουν) και συνεπώς δεν τα σχολιάζω.

Θα μου πεις για τη κατάσταση με τις φοιτητικές νεολαίες δε φταίνε και οι ίδιοι οι φοιτητές?
Και βέβαια φταίνε. Αφού δε σου έριξαν τότε που σπούδαζες τις φάπες που έπρεπε. Ή μήπως στις παραέριξαν και φταίει αυτό για το τωρινό χάλι σου?

Καλό ξημέρωμα!

ΥΓ1: Προτείνω για την καλύτερη λειτουργία αυτού του blog να προστεθεί στις κατηγορίες που έχετε άλλη μια με το όνομα ‘Παπαριές του Joe’, και όποιος θέλει να διαβάζει αυτά που γράφεις (π.χ. παλαιοί σύντροφοι σου από ΔΑΠ, εκκολαπτόμενοι Δαπιτες, άτομα με στυτική δυσλειτουργία κ.α) να μπαίνει κατευθείαν εκεί και όχι στην πρώτη σελίδα. Έτσι θα γλιτώσουμε και εμείς οι αναγνώστες αυτού του blog από το μαρτύριο του να σε διαβάζουμε…έστω και κατά λάθος.

ΥΓ2: Σε ευχαριστώ που μου έδωσες τη δυνατότητα να γράφω αυτό τη στιγμή στο internet. Σε εσένα και στα συντρόφια σου το οφείλω έτσι δεν είναι? Όχι τίποτα άλλο, άλλα το 1996 αν ήξερα πως εσύ ‘αγωνιζόσουν’ για free internet θα ένιωθα πολύ καλύτερα και θα συνέβαλλα με κάθε τρόπο στον αγώνα σου… άσχετα με το ότι εκείνη τη εποχή δεν έβρισκα αίθουσα και υπολογιστές στη σχολή μου για να κάνω μάθημα. Ε ρε μαλακίες που με κάνεις και γράφω!

ΥΓ3: Προς Averell, Jack, William: Να γράφετε πιο συχνά
Ο χρήστης Joe Dalton είπε…
Αφού εγώ δεν αντέχομαι εσύ γιατί συνεχίζεις και με διαβάζεις; Είναι κάποιο είδος μαζοχισμού;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μαζοχισμός είναι που κάθομαι και μπλέκω σε συζήτηση μαζί σου.
Για να σιγουρευτούμε λοιπόν πως δε θα διαβάσω ποτέ ξανά ούτε γραμμή από τις μλκς που γράφεις (έστω και κατά λάθος όπως συνέβη χθες) θα ήθελα από εσένα μια χάρη. Αν μπορείς, πολύ απλά, να βάζεις το ονοματάκι σου στην αρχή του κειμένου μαζί με τον τίτλο και όχι στο τέλος. Βλέπεις μέχρι να κάνω scrolling στο τέλος του σεντονιού που έχεις γράψει (είσαι και πολυλογάς γαμώ την τύχη μου) και να δω πως είσαι εσύ, έχω ήδη διαβάσει τις μισές από τις ασυναρτησίες σου.
Η πιο σίγουρη λύση βέβαια είναι αυτό που σου γράφω και πιο πάνω στο ‘ΥΓ1’. Απευθείας καταχώρηση των άρθρων σου σε ειδική κατηγόρια (με την αρμόζουσα ονομασία φυσικά- μην ξεχνιόμαστε) και όχι στην πρώτη σελίδα του blog. Τώρα που το σκέφτομαι, μήπως να έκανες ένα δικό σου blog; Τι λες; Μπορεί να στο χρηματοδοτήσει και το κόμμα...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Κοίτα φίλε, υπάρχει κι άλλη λύση, αν δεν θες να τα διαβάζεις μπορεί να κάνεις τον κόπο να κατεβαίνεις με το mouse σου μέχρι κάτω να δεις ποιος είναι ο γράφων και μετά να τα διαβάζεις...Εκτός κι αν σε κουράζει. Αλλά από την άλλη εγώ ως εξωτερικός παρατηρητής νομίζω ότι τη βρίσκεις να διαφωνείς ανώνυμα με κάποιον γιατί δεν έχεις που αλλού να βγάλεις τ'απωθημένα σου. Ελευθερία του λόγου έχουμε, ο καθένας ό,τι του αρέσει γράφει.Επίσης υπάρχει ελευθερία επιλογών. Αν δεν θέλεις ν'ανακατευτείς με πολιτικές νεολαίες, πας κι έρχεσαι στη σχολή κι αερίζεις τις σημειώσεις σου. Στο λέει κάποιος που το έκανε και τίποτα δεν έπαθε. Αν πάλι θες ν'ανακατευτείς, ελεύθερα. Ο άνθρωπος σου έγραψε την άποψή του, δεν σου την επέβαλε.

Υ.Γ. Τη λέξη κομματόσκυλο είχα να την ακούσω από τις "χρυσές εποχές" Ανδρέα Παπανδρέου...Από τότε έχεις να ανοίξεις εφημερίδα?
Ο χρήστης Joe Dalton είπε…
Βαριέσαι να μπεις σε συζήτηση μαζί μου αλλά από την άλλη δεν κάνεις και τίποτα άλλο πέρα από το να γράφεις ασυναρτησίες και να προσβάλλεις χωρίς να ξέρεις τι σου γίνεται.

Αντιλαμβάνομαι την ανάγκη σου να δείξεις ότι είσαι κάτι σπουδαίο και να προσποιηθείς ότι είσαι σημαντικός αλλά αυτό δεν αλλάζει το γεγονός ότι έχεις μία τάση να επαναλαμβάνεσαι και να χρησιμοποιείς τις ίδιες προσβλητικές εκφράσεις.

Κατανοώ ότι ίσως μέχρι εκεί φτάνει η νοητική σου ικανότητα και σε συμπονώ. Άλλωστε μπορεί να αποτελεί και κάποιου είδους προσφορά στη κοινωνία να επιτρέπουμε σε κάποιους σαν εσένα να ξεσπάνε μέσω των σχολίων σε ένα blog για τη καταπίεση που υφίστανται στη καθημερινότητα τους.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ο χρήστης Joe Dalton είπε…
Το σχόλιο διαγράφηκε επειδή ορισμένοι αδυνατούν να καταλάβουν ότι δεν επιβάλουμε σε κανένα τις απόψεις μας αλλά αυτό δεν δίνει και σε κανένα το δικαίωμα να βρίζει. Σε όποιον δεν αρέσουν όσα γράφουμε και επιθυμεί κριτική καλοδεχούμενος. Αν δεν του αρέσει το blog ας μη το διαβάζει.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ προς τους σοβαρούς Daltons (δηλαδή όλους εκτός του joe): κάντε του δώρο το "theΔΑΠpolitics.blogspot.com" και αφήστε τον να γράφει εκεί, όχι εδώ. Είναι κρίμα για το κατά τα άλλα συμπαθέστατο blog σας...
Να βάλει τον στρατόκαβλο τον McCain επίτιμο πρόεδρο και να γράφει τους ύμνους στη ΔΑΠ και στην ΟΝΝΕΔ με την ησυχία του, χωρίς να χαλάει το υπόλοιπο blog. ΕΛΕΟΣ!

Προφανώς ένα από τα πολύ βασικά πράγματα που μαθαίνουν στη ΔΑΠ είναι να μην παραιτούνται ΠΟΤΕ, μέχρι να τους "παραιτήσουν" οι από πάνω.... Το αποδεικνύουν καθημερινά βουλευτές, υπουργοί, σύζυγοι υπουργών, και φτάσαμε και στους δαποbloggers.......
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Δυο ερωτήσεις στα γρήγορα και αν θες απαντάς
1.Αφού μου έσβησες το σχόλιο που έγραψα επειδή ‘έβρισα’ γιατί δε μου σβήνεις και τα δυο προηγούμενα. Στο ίδιο ακριβώς στυλάκι είναι και αυτά. Σου δίνω και την άδεια μου αν θες…
2.Επειδή βλέπω πως το έσβησες πρωί-πρωί στις 7:30, να σε ρωτήσω εάν οι υπόλοιποι Daltons πρόλαβαν να το δουν και αν συμφωνούν με την πράξη σου. Εκτός και αν είσαι ο γαμάω (ωχ έβρισα…πάλι θα το σβήσεις τώρα) του blog και δε δίνεις αναφορά σε κανένα.
Πάντως, προσυπογράφω την πρόταση του παραπάνω συμπάσχοντα αναγνώστη σχετικά με το ιδανικό όνομα για το νέο σου blog. Άντε με το καλό!
Τελικά, απ’ότι φαίνεται υπάρχουν και άλλοι σαν και εμένα με περιορισμένη πνευματική νοητική ικανότητα που καταπιέζονται μέσα στην καθημερινότητά τους…

Κάτσε διάβασε τι σου έγραψα σε αυτό το σχόλιο που έσβησες και ξεκόλλα επιτέλους.
Δεν έχω σκοπό να γράφω εδώ πέρα μέχρι τα χριστούγεννα επειδή εσύ αρνείσαι να βάλεις μια τελεία!
Ο χρήστης Joe Dalton είπε…
Η αναφορά στα συγγενικά μου πρόσωπα για εσένα είναι ΟΚ για εμένα πάλι όχι. Αν δεν σου αρέσει ο τρόπος που διαχειρίζεται το blog μην το διαβάζεις. Μπορείς κάλλιστα να φτιάξεις ένα δικό σου και να γράφεις εσύ ότι θέλεις. Σου παρέχουμε και βήμα να το διαφημίσεις από εδώ για ν μπαίνει και ο έτερος που δεν του αρέσει το δικό μας.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αγαπητοί φίλοι,

Νομίζω ότι το έχετε κουράσει πολύ το θέμα όταν την ίδια στιγμή:
α) δεν έχει γίνει καμία ανάρτηση για την πολυπόθητη πρεμιέρα της Μενεγάκη και του Γρηγόρη απέναντι στο δύδιμο Μουτσινά-Ζαρείφη,
β) ο Μαρτάκης πάει για διακοπές!!! στο ναυτικό
γ) έρχεται για συναυλία 45' η JLo &
δ) το Σάββατο εμφανίζεται η Madonna live στην Αθήνα μετά την επίσκεψή της στο Μαυροβούνιο. Γιατί η "μην την χαρακτηρίσω" μας έχει στην ίδια μοίρα με τους Μαυροβούνιους που μάλλον τους έμαθε φέτος ότι υπάρχουνε αλλά πάει αμέσως για συναυλία όταν στην Ελλάδα ξεπουλούσε δίσκους από το '84. Δεν έχω βγάλει εισητήριο αλλά αυτό όταν το σκέφτηκα στράβωσα πολύ. Η JLo τουλάχιστον ήρθε στο απόγειο της καριέρας της!
Έλα παιδιά, πρέπει να έχουμε ποικιλία επιτέλους!
Ο χρήστης Joe Dalton είπε…
Δυστυχώς αντιμετωπίζουμε την εξής δυσκολία:
1. Δεν βλέπουμε πρωινές εκπομπές καθότι στο σύνολο μας εργαζόμενοι. Ο μοναδικός που θα μπορούσε να γράψει για τέτοια σημαντικά ζητήματα είναι ο Jack αλλά αυτός κοιμάται μέχρι τις 14:00 συνήθως.
2. Άλλος ένας. Δεν αλλάζει και τίποτα. Τουλάχιστον θα οργάνωσε καλή βραδιά ναύτη στα παιδιά.
3. Η JLo όπως και η Madonna για το σύνολο σχεδόν του blog δεν αποτελεί άξια αναφοράς καλλιτέχνιδα. Είμαστε κατά πλειοψηφία του rock, της jazz και του σκυλάδικου ορισμένοι.
4. Δεν με ενοχλεί το θέμα με το Μαυροβούνιο γιατί είναι καθαρά χωροταξικό και διοργανωτών. Σε όποιον διαθέσει τα απαιτούμενα πάει. Προφανώς οι εν Ελλάδι διοργανωτές δεν "έβγαινα" οικονομικά για να την φέρουν
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Για αυτά που γράφει ο πιο πάνω ανώνυμος υπάρχει και το www.fimes.gr ρε παιδιά!.. Εδώ υποτίθεται μπαίνουμε να διαβάσουμε τίποτα πιο σοβαρό, αλλά πέφτουμε κάθε λίγο και λιγάκι πάνω στον joe. Ας ανοίξει επιτέλους το δικό του blog να ησυχάσουμε...

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα μηνύματα μίας ενδεχόμενης αποχής

Η κόλαση είναι οι άλλοι

Αχελώος, ΦΠΑ, πιγκουίνοι και μπιφτέκια