ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ BLOG

Όπως αντιλαμβάνεσθε, ο τίτλος δεν είναι δικός μου. Τον επέβαλαν 27 άνθρωποι, που εισέβαλαν στο σπίτι μου και κατέλαβαν τον υπολογιστή μου για να περάσουν με φασιστικό τρόπο το μήνυμά τους.

Η προσπάθειά τους δεν ήταν διόλου αυθόρμητη. Πρόκειται για ένα άριστα οργανωμένο σχέδιο, που περιελάμβανε μερικούς από τους πλέον κατηρτισμένους χρήστες ποντικιού στην χώρα, την δακτυλογράφο τού Καραμανλή (τού γέρου) και αντιπερισπασμό με δίπιτα. Μέχρι και πανό είχαν ετοιμάσει για την περίσταση - φευ, ατύχησαν: ο υπολογιστής μου δεν έχει κάμερα. Μετά το αυτοκίνητο και τα άπειρα Burberry 's και Polo που αγόρασα, δεν μου 'μεινε μία. Έμειναν λοιπόν με το πανό στα χέρια, οι παλιοπροβοκάτορες.

Καταγγέλλω επίσης πως, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες που κατέβαλα για να τους μεταπείσω, αρνήθηκαν με δογματικό τρόπο να αντικαταστήσουν την λέξη "blog" τού τίτλου με την λέξη "ιστολόγιο", αποδεικνύοντας ξεκάθαρα τις προκλητικά αντεθνικές διαθέσεις τους (επιπλέον, επεχείρησα να σπείρω ανάμεσά τους την αμφιβολία για την ακριβή ορθογραφία τής λέξης "σταματήστε", αλλά κι αυτή μου η προσπάθεια αποπροσανατολισμού τους έπεσε στο κενό).

Η δημοκρατία και η ελευθερία τής γνώμης δεν αντέχουν άλλο τέτοιο πλήγμα από τους μπαχαλάκηδες τού διαδικτύου.

Φθάνει πια με τις ωμές παρεμβάσεις τής μάζας σε σοβαρές, εύρωστες και υγιείς επιχειρήσεις ενημέρωσης και διαμόρφωσης γν... ουπς! Sorry Joe, μου ξέφυγε...

Περιμένω την παρέμβαση των αδερφών μου επί του θέματος. Περιμένω την στήριξη Αντώναρου την κρίσιμη ετούτην ώρα. Περιμένω να πάρει θέση ο πολιτικός και δημοσιογραφικός κόσμος - και, εν τω μεταξύ, αναλαμβάνω ακεραία την ευθύνη για το περιστατικό, και, φυσικά, δεν παραιτούμαι (αυτό δεν θα πει, άλλωστε, να έχεις πολιτικούς ηγέτες-πρότυπα;).

Το μήνυμα των προβοκατόρων δεν θα περάσει. Θα περάσει το ακριβώς αντίθετο. ΜΗΝ ΒΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ. ΜΗΝ ΒΓΑΙΝΕΤΕ ΓΕΝΙΚΩΣ. ΜΗΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΟΣΜΟ, ΜΗΝ ΣΥΝΕΡΧΕΣΘΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΣΥΖΗΤΑΤΕ. ΜΗΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΣΘΕ, ΘΑ ΣΑΣ ΠΙΑΣΕΙ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΣ. ΜΗΝ ΠΕΡΠΑΤΑΤΕ - ΤΣΑΜΠΑ ΤΟ ΠΗΡΑΤΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ; ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΠΙΤΙ, ΔΕΙΤΕ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ, ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΗ Η ΑΠΟΒΛΑΚΩΣΗ ΠΟΥ ΜΑΣ (ΤΟΥΣ) ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ. ΜΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΤΕ. ΔΙΑΔΗΛΩΣΤΕ ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΟΝ ΠΑΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΟΝ ΕΛΑΙΩΝΑ - ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ ΦΤΩΧΟΤΕΡΟ ΧΩΡΙΣ ΜΑΡΟΥΣΙ. ΚΑΝΤΕ Ο,ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΣ ΔΥΝΑΤΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΝΔΡΑΠΟΔΑ. ΤΟΤΕ ΜΟΝΟΝ ΘΑ 'ΧΕΤΕ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ - ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΩΒΟΥ.




Υ.Γ. Όταν του υπέκλεπταν τις τηλεφωνικές συνομιλίες οι ξέρετε-τώρα-ποιοι, ο Πρωθυπουργός μας πιάστηκε στον ύπνο. Όταν οι κρατικά διορισμένοι διοικητές σαράντα Ταμείων αποφάσιζαν εντελώς αυθόρμητα, την ίδια ακριβώς ημέρα, να επενδύσουν στα δομημένα ομόλογα, ο Ηγήτωρ μας δεν είχε ιδέα. Όταν κάηκε η μισή Ελλάδα, κάτι μυρίσθηκε ο Γάτος που μας κυβερνά (αυτό δα έλειπε! Με τόση τσίκνα...). Όταν σάλταρε ο Ζαχόπουλος κι έγινε ένας ψιλοσάλος (εκτός των άλλων και) με τις επιχορηγήσεις που δίνονταν από το ΥΠ.ΠΟ., δεν έφθασε κάτι ως τ' αφτιά τού τέως Υπουργού μας στον Πολιτισμό (ούτε το DVD το είδε. Δεν πολυέβλεπε τότε τηλεόραση...).

Τώρα, με το Βατοπέδιο, ο Πρωθυπουργός ομολογεί πως δεν αντέδρασε όπως θα έπρεπε, γιατί δεν κατάλαβε καλά, δεν είχε πλήρη επίγνωση, γιατί άργησε ν' αντιληφθεί το μέγεθος τού σκανδάλου.

Αδίκως ανησυχούσατε, αδέρφια. Δεν μας κυβερνούν απατεώνες. Μας κυβερνούν ελαφρώς καθυστερημένοι.

Σχόλια

Ο χρήστης William Dalton είπε…
Θέλω δια του παρόντος κειμένου να εκφράσω την αμέριστη συμπαράστασή μου στον σκληρά δοκιμαζόμενο σύντροφο Averell. Τέτοιες ενέργειες μονάδικό σκοπό έχουν τη φίμωση μιας φωνής ανεξάρτητης και μαχητικής. Όμως δε θα παρασυρθούμε στο παιγνίδι τους. Θα συνεχίσουμε αταλάντευτα να λέμε τη γνώμη μας χωρίς να υπολογίζουμε ούτε αυτούς τους λίγους, ούτε τους υποκινητές τους. Ήδη,εξάλλου, η αστυνομία βρίσκεται στα ίχνη τους. Η προτίμηση στα Burberry (είτε του προέδρου της ΕΡΤ είτε του συντρόφου Averell) και η σαδιστική επιλογή διπίττων χωρίς πατάτες μέσα, δείχνει την προέλευσή τους. Είναι φανερή η προσπάθεια αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης από τα πραγματικά σοβαρά γεγονότα των τελευταίων ημερών, όπως είναι η παραίτηση του κ.Ν.Καραχάλιου από τη γραμματεία πολιτικού σχεδιασμού της Ν.Δ.-ελλείψει αντικειμένου υποθέτω...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αγαπητέ Averell,

Ανάμεσα στις θλιβερές στιγμές του κράτους μας που περιγράφεις στο ΥΓ σου, να προσθέσω άλλη μία. Τη στιγμή που ο εξαπατηθής Πρωθυπουργός αναλαμβάνει την πολιτική ευθύνη για το σκάνδαλο του Βατοπεδίου και οι 151 της Κ.Ο. χειροκροτούν ασταμάτητα λες και είπαμε το "ΟΧΙ" στους Ιταλούς. Χειροκροτούν δηλαδή το σκάνδαλο και παθαίνουν ντελίριο όταν ο αρχηγός τους βγαίνει και λέει δημόσια ότι μετά τη Διεθνή Έκθεση και τις δηλώσεις του, έπρεπε να περάσουν 3,5 μήνες περίπου για να καταλάβει τι συμβαίνει. Και αυτό αντί να τους κάνει να σιωπήσουν, τους κάνει υπερήφανους για χειροκροτούν 5'αυτή την "ηρωική" πράξη! Και για παραίτηση κουβέντα. Λυπάμαι διπλά, τριπλά και βάλε γιατί την ψήφισα αυτή την Κυβέρνηση και ανησυχώ όταν συνειδητοποιώ το αδιέξοδο που θα αντικρίσω στις επόμενες εκλογές...
Ο χρήστης Jack Dalton είπε…
Αφού εκφράσω και γω την αμέριστη συμπαράσταση μου στον Averell, θέλω να σταθώ σε δύο σημεία, στο... πόνημα του αδελφού μου!

Πρώτον καταγγέλω τους "ταραξίες" που μαζί με τα δίπιτα που λατρεύει ο Averell, δεν του έφεραν και παγωμένες μπύρες που τόσο λαχταρά!

Δεύτερον, θα του προτείνω να πάρει πίσω τη βαριά κουβέντα που έγραψε (ότι δεν παραιτείται) και να παραιτηθεί για λόγους ευθιξίας, επειδή δεν του έφεραν μπύρες! Averell, παραιτήσου και σου υποσχόμαι στην μνήμη του Ανδρέα (ένας είναι ο Ανδρέας) ότι ΔΕΝ θα κάνω την παραίτησή σου δεκτή. Ναι, το ομολογώ. Για μια φορά θα ακολουθήσω και γω τις τάσεις της μόδας και δεν θα αποδεχτώ την παραιτησή σου, έτσι ώστε και να βγεις λάδι (αφού ανέλαβες τις ευθύνες σου και δεν είσαι... χοντρόπετσος) και να συνεχίσεις ακάματος το θεάρεστο έργο σου!
ΣΕ ΣΤΗΡΙΖΩ, προχώρα...
Ο χρήστης Joe Dalton είπε…
Που να βρούνε λεφτά για μπύρα οι άμοιροι ρε Jack? Ο Averell όταν λέει ότι του έφεραν δίπιτα να φάει και να χορτάσει μιλάμε για τουλάχιστον 30 τεμάχια για να κάνει ζέσταμα. Τι να κάνουν τα παιδιά.

Όσο για τα περί ακυβερνησίας και τα τοιαύτα επιφυλάσσομαι να απαντήσω εν καιρώ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Καλά σας τα είπε ο άλλος για το τίκι τάκα έχετε ξεπεράσει τον εαυτό σας...
Ο χρήστης Jack Dalton είπε…
Χαρά μας!
Μας αρέσει να μην... περιοριζόμαστε, να ξεπερνάμε τα όριά μας!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μην τα "παίρνετε" με αυτούς που σας κράζουν, ρίχνετε το επίπεδο μόνοι σας αγαπητοί Daltons.
Και 'συ Joe, μην ξεχάσεις να μας αναλύσεις την πολιτική καταντια της χώρας, εσένα περιμένουμε με αγωνία για να σχηματίσουμε άποψη...

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα μηνύματα μίας ενδεχόμενης αποχής

Η κόλαση είναι οι άλλοι

Αχελώος, ΦΠΑ, πιγκουίνοι και μπιφτέκια