Ζάππειο 44

"Να είστε όλοι καλά. Να αγαπάτε τους συνανθρώπους σας. Η Νέα Δημοκρατία προτείνει παγκόσμια ειρήνη, πολιτιστική αναγέννηση, και φυσικά οικονομική ανάπτυξη. Τους μετανάστες τους αγαπάμε αλλά μόνο τους καλούς. Τους κακούς δεν τους θέλουμε και θα είμαστε αυστηροί. Θέλουμε ισχυρό στρατό, αλλά αν δεν έχουμε λεφτά μην ανησυχείτε γιατί έχουμε λεβεντόπαιδα. Θα βρούμε πετρέλαιο παντού.1,2,3 ZNTO"
O William μόλις σας παρέθεσε ένα δείγμα από την κατακλείδα του "Ζαππείου 44". Το κοστούμι θα είναι το ίδιο φτωχικό γκρι, για να μην προκαλεί. Το ταλέντο που αναπτύσσουν τώρα στη Συγγρού είναι ο εγγαστρίμυθος πρόεδρος που φαίνεται στη διαφήμιση, να γίνει και τηλεπαθητικός. Όταν αρχίσει να εκπέμπει τα σχετικά μηνύματα θα συρρεύσει ο λαός και θα τον αγκαλιάσει.Υπάρχουν σχολικές και φοιτητικές ομάδες debate που θα τον βοηθούσαν περισσότερο απ' ότι το επιτελείο του.
Τελειώνοντας να υπενθυμίσουμε ότι η Νέα Δημοκρατία σε αυτές τις εκλογές έχει και υπογραφή. Είναι ΝΔ_Αντώνης Σαμαράς.Προφανώς για να μην μπερδευτούν οι ψηφοφόροι του Γ.Συμπιλίδη και μαυρίσουν.   

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα μηνύματα μίας ενδεχόμενης αποχής

Η κόλαση είναι οι άλλοι

Αχελώος, ΦΠΑ, πιγκουίνοι και μπιφτέκια