Μεταφορές

  • Για όσους δεν το παρατήρησαν, η στήλη επισημαίνει ότι όλα τα προβλήματα του πρωθυπουργού στην Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ είναι γένους θηλυκού. Δεν είναι τυχαίο σύντροφε πρόεδρε και μάλλον πρέπει να σε προβληματίσει. Οι άντρες μαζεύονται. Λίγο το φιλότιμο και η προσωπική σχέση, λίγο ο φόβος που δημιουργεί το στίγμα του προδότη, σε συνδυασμό με υπέροχες παραλλαγές πασοκικού ανέξοδου τσαμπουκά ( πάντα στα αρμόδια όργανα) συμβάλλουν στο να μένουν τα πράγματα στάσιμα. Όμως, Αποστολάκη, Παπανδρέου, Καϊλή, Κεφαλίδου διαισθάνονται την ξηρασία στη σαβάνα λίγο πριν αρχίσει. Στη φύση τα πράγματα είναι απλά και χωρίς ντροπές. Ήρθε η εποχή της μετανάστευσης.

  • Στο σινεμά οι καταστάσεις είναι πάντα πιο σύνθετες, όμως κι εκεί οι ρόλοι είναι συγκεκριμένοι. Ποιος σου είπε σύντροφε ότι τα διλήμματα τίθενται κατ΄αυτόν τον τρόπο; Έχεις δει κανένα περιοδικό της δεκαετίας του '60 με εξώφυλλο τον Χρήστο Τσαγανέα και λεζάντα "Πόσα θες για να κλείσεις το στόμα σου;" Όλοι ξέρουμε ότι ο Κούρκουλος στο τέλος θα του πει να βάλει τα λεφτά εκεί που ξέρει. Η πρόβλεψη του γράφοντος είναι ότι δημοψήφισμα τελικώς δε θα γίνει, όμως στην περίπτωση που φθάσουμε ως εκεί, μια καλή πασοκιά θα ήταν να υπάρχει κι ένα τρίτο χαρτάκι εκτός από το"ναι" και το "όχι", το "άντε γειά"

  • Τη γνωρίζεις σε ένα μπαρ. Γίνεστε φέσι κι αρχίζετε τις γλύκες. Μετά από τρεις ώρες κι αμέτρητα ποτά βρίσκεστε σε ένα κρεβάτι εσύ από πάνω να δίνεις ρεσιτάλ κι αυτή από κάτω να δυσφορεί. Είναι φανερό ότι το μετάνιωσε. Η ερώτηση "Θες να τελειώσω;" σου μοιάζει δημοκρατική πρόεδρε;

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα μηνύματα μίας ενδεχόμενης αποχής

Η κόλαση είναι οι άλλοι

Αχελώος, ΦΠΑ, πιγκουίνοι και μπιφτέκια