Αν βγει από εκεί μέσα McGyver...

Ο Δίας ως γνωστόν ήταν μεγάλος μπερμπάντης και γνήσιος Dalton στην ψυχή. Είχε λοιπόν μία γκομενίτσα (τι μία καμιά χιλιάδα είχε αλλά αυτό είναι άλλη υπόθεση). Αυτή λοιπόν η γκομενίτσα του έκανε τσιριμόνιες και ήθελε να την αφήσει σε ενδιαφέρουσα (να την γκαστρώσει για τους έχοντες άγνωστες λέξεις) αλλά ο Δίας φοβόταν την Ήρα οπότε για να μπορέσει να τα βγάλει πέρα χρησιμοποιούσε διαφόρων τύπων προφυλάξεις μην τυχόν και αποκτήσει και άλλο εξώγαμο γιατί πολλά ζόρια τράβαγε με τον Ηρακλή και τα υπόλοιπα μούλικα που κυκλοφορούσαν δεξιά αριστερά.


Η γκομενίτσα αυτή λοιπόν λεγόταν Λήμνος και είχε φαγωθεί να γίνει μάνα οπότε έκανε τα αδύνατα δυνατά. Κάποια στιγμή λοιπόν ήταν με τον Δία αγκαλιά στο κρεβάτι και τον ρώτησε όλο αγωνία. "Διούλη μου πως θα το βγάλουμε το παιδί μας;" Ο Δίας την άκουσε και τρελάθηκε από το φόβο του. Πήγε βιαστικά έβγαλε την προφύλαξη που είχε χρησιμοποιήσει για την περίσταση (κάτι σαν τα δικά μας προφυλακτικά αλλά στο πιο μεγαλοπρεπές) και την έδεσε σε πολλούς κόμπους.Έπειτα την έριξε σε ένα πηγάδι και γύρισε στη Λήμνο και της είπε: "Αν βγει από εκεί μέσα McGyver".

Έλα όμως που η Λήμνος είχε φαγωθεί να κάνει το παιδί του, οπότε το βράδυ βούτηξε στο πηγάδι πήρε, το πακέτο και αφού έλυσε τους κόμπους το χρησιμοποίησε για να γονιμοποιηθεί. Ο Δίας λοιπόν βλέποντας την έγκυο έπαθε ταράκουλο γιατί έτρεμε την Ήρα, που μεταξύ μας ήταν μεγάλη μέγαιρα, οπότε άρχισε να την πιέζει να ρίξει το παιδί. Πήρε λοιπόν την Λήμνο σε ένα σύννεφο και άρχισε το μπίρι μπίρι για να την ψήσει. Βρε καλή μου, βρε χρυσή μου πρέπει να ρίξεις το παιδί, αν το πάρει χαμπάρι η άλλη θα μας ανασκολοπίσει και τους δύο και τέτοια. 

Η Λήμνος όμως είχε μουλαρώσει οπότε ο Δίας πάνω στα νεύρα του, τράβηξε το παιδί δια της βίας από μέσα της και το πέταξε στο κενό. Εκεί λοιπόν έγινε μία μανούρα και η Ήρα μέσα στο πανικό της βούτηξε να πιάσει το παιδί που έπεφτε από το σύννεφο καρφί προς το Αιγαίο. Ο Δίας τα έχασε και για να μην πάθει τίποτα η αγαπημένη του αλλά και το παιδί τους, αποφάσισε να  τους μεταμορφώσει σε νησιά με το που έπεσαν στο Αιγαίο. Όμως είχε και το άγχος μην γίνει καμιά στραβή και βγει η ιστορία παραπέρα, οπότε πήρε τον Ήφαιστο και του ζήτησε να πάει να μείνει στη Λήμνο και να την προσέχει.

Τα χρόνια περάσαν ο Ήφαιστος έφυγε κάποια στιγμή από τη Λήμνο και ασχολήθηκε με την πληροφορική. Από εδώ από εκεί ήταν και καλός στη δουλειά του βρέθηκε στη google, οπότε ανέλαβε σαν βασικό project να φτιάξει την ελληνική έκδοση του χάρτη του Αιγαίου στο google maps. Στο πλαίσιο λοιπόν αυτά άρχισε να σημειώνει τα ονόματα των νησιών και φυσικά όταν έφτασε η ώρα για το νησί που δημιουργήθηκε από το σπέρμα του Δία, του έδωσε το πραγματικό του όνομα. Το βάφτισε Μαγκάιβερ όπως μπορείτε να διαπιστώσετε κάνοντας click στο  google maps. Τώρα αν εσείς το νησί το ξέρετε ως Σάμο δεν τρέχει τίποτα απλά ο Ήφαιστος κρατούσε για χρόνια καλά κρυμμένο το μυστικό....

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα μηνύματα μίας ενδεχόμενης αποχής

Η κόλαση είναι οι άλλοι

Αχελώος, ΦΠΑ, πιγκουίνοι και μπιφτέκια