Εγκεφαλική παράλυση

Την ώρα που ο Αντώνης Σαμάρας μετρά και ξαναμετρά για να βρει τα λεφτά και την αξιοπιστία του, ο Φ. Κουβέλης δικαιώνει τη συμμετοχή του στην κυβέρνηση δια του αποκλεισμού της Β. Παπαχρήστου από την ολυμπιάδα κι ο Ευαγγ. Βενιζέλος διαλύει ό, τι είχε απομείνει από το πάλαι ποτέ κραταιό ΠΑΣΟΚ, οι Daltons βουλιάζουν στην εγκεφαλική παράλυση. Ο νεόνυμφος Joe ασχολείται με τον εξοπλισμό του νέου του σπιτιού. Έχει ήδη απλώσει 96 μ. καλώδιο και συνεχίζει την αναζήτηση της αψεγάδιαστης εικόνας και του ιδανικού συνδυασμού καναλιών και δορυφόρων για το στόλο των τηλεοράσεων του. Ας του μιλήσει κάποιος παντρεμένος. Αν διασχίζεις πεζή τη Σαχάρα, η ιδέα να πάρεις μαζί σου μια εξάδα νερά δε σε κάνει υποψήφιο για το βραβείο του πιο προνοητικού άνδρα της χρονιάς. Ο Averell μοιάζει να προσπαθεί να κατανικήσει την νοητική εξάντληση με τη βοήθεια της σωματικής. Καλή ιδέα, αλλά δυστυχώς τελεσφορεί μόνο σε οριακές καταστάσεις. Η τύχη του Jack αγνοείται, όμως στην τελευταία του εμφάνιση έδειξε ότι μάλλον είναι αυτός που βρίσκεται στην καλύτερη κατάσταση.
Όσοι αναρωτιέστε για την κατάσταση του γράφοντος, η απάντηση είναι μάλλον απλή. Σε μια σπάνια στιγμή φώτισης αντελήφθη ότι είναι ένας γνήσιος χαϊλάντερ. Ένας μακρινός απόγονος της φατρίας των Μακλάουντ. Κατόπιν τούτου και δεδομένης της αθανασίας του, απεφάνθη ότι το καλύτερο που έχει να κάνει είναι να περιφέρεται άπραγος, αμίλητος και απροβλημάτιστος για τα επόμενα 15 χρόνια. " Ό, τι θέλει ας γίνει, χρόνος υπάρχει για τα πάντα" είναι το σύνθημα που συνοψίζει τη νέα του ιδεολογία.
Για αυτό βλέπει ολυμπιακούς και εν αναμονή του προκριματικού στον ακοντισμό των γυναικών στις 7/8 κραυγάζει από το βήμα αυτό εναντίον του εγκεφάλου που επέτρεψε αυτά τα ηλίθια μαγιώ. Από τα μπικίνι της Μπ. Μπαρντό και της αναδυομένης Ουρσ. Άντρες στην πρώτη ταινία της σειράς του 007, ο πολιτισμός μας έφθασε στα μαγιώ-καρχαρίες. Αίσχος. Εμείς οι αγνοί φίλαθλοι απαιτούμε την επιστροφή στα ιδεώδη του ολυμπισμού. Ζήτω η Federica Pellegrini.  

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα μηνύματα μίας ενδεχόμενης αποχής

Η κόλαση είναι οι άλλοι

Αχελώος, ΦΠΑ, πιγκουίνοι και μπιφτέκια