5 λόγοι να ψηφίσεις ΝΔ

  1. 29 κατασκευαστές κυβερνήσεων συνιστούν ΝΔ, αυτοί ξέρουν. Λιτό σαφές και δυναμικό, το σλόγκαν που η στήλη προτείνει στον Αντ. Σαμαρά είναι απείρως καλύτερο από το μακαρθισμό που αναβιώνει ως κωμωδία στην Ελλάδα του 2012. Το καταλάβαμε ότι η πρώτη σφραγίδα της προφητείας των Μάγιας για το τέλος του κόσμου είναι η ανάδειξη του ΣΥΡΙΖΑ σε σημαντικό παράγοντα των εξελίξεων.
  2. Ο Αντώνης Σαμαράς ήθελε διακαώς να σχηματισθεί κυβέρνηση μετά τις εκλογές της 6ης Μαΐου. Έκανε ότι περνούσε από το χέρι του, όμως ακόμη κι αυτή η ύστατη προσπάθεια δημιουργίας ενός σχήματος εκτάκτου ανάγκης, σκόνταψε στην ανεξήγητη διαρροή της "προτάσεως Καμμένου".
  3. Η ΝΔ θα αντιμετωπίσει με πυγμή το μεταναστευτικό και θα λύσει επιτέλους το μείζον πρόβλημα της συνεχούς ροής λαθρομεταναστών. Όλα αυτά αποφασίσθηκαν μετά την είσοδο της Χρυσής Αυγής στη Βουλή. Εννοείται πως οι απόψεις του εν λόγω κόμματος αποκηρύσσονται μετά βδελυγμίας, ενώ οι ψηφοφόροι του, θωπεύονται μετά μανίας.
  4. Το κεντροδεξιό μέτωπο με Μπακογιάννη άρτι αφιχθείσα από τη Σιβηρία του φιλελευθερισμού και Βορίδη, Γεωργιάδη, Βελόπουλο, Κιλτίδη, Ανατολάκη να τονίζουν τα κεντρώα χαρακτηριστικά του κόμματος, είναι έτοιμο να αναδιαπραγματευθεί με τους εταίρους τα επώδυνα μέτρα του Μνημονίου ΙΙ που ανεφάνησαν μετά το αποτέλεσμα των εκλογών.
  5. Δύο χρόνια επίδομα ανεργίας, μείωση ΦΠΑ και συντελεστών, επίδομα για αυτοαπασχολούμενους και αναστολή της εφαρμογής του νόμου για τη μετενέργεια είναι το ελάχιστο που μπορεί να κάνει μια σοβαρή και ρεαλιστική κυβέρνηση. Που θα βρει τα λεφτά; Εκεί που θα τα βρει κι ο Τσίπρας, κακοήθεις αναγνώστες.  

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα μηνύματα μίας ενδεχόμενης αποχής

Η κόλαση είναι οι άλλοι

Αχελώος, ΦΠΑ, πιγκουίνοι και μπιφτέκια