Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Αύγουστος, 2011

Το πρόσωπο της ημέρας

Εικόνα
Η στήλη δηλώνει τον απερίφραστο θαυμασμό της στον εικονιζόμενο, ο οποίος με 500εκ. € στην τσέπη και υπό την απειλή της κρατικοποίησης κατάφερε να αγοράσει όχι μία, αλλά δύο τράπεζες (τουλάχιστον τον έλεγχο σε αυτές). Από την άλλη συγχαίρει τον υπουργό οικονομικών για το χιούμορ του. Η δήλωση κατά την οποία η κρίση μπορεί να λειτουργεί ως ευκαιρία, ανοίγει νέους δρόμους στη Λογική και την Οικονομία .

Έμπρακτη επανόρθωση

Εικόνα
Επειδή σαφώς θα έχετε παρατηρήσει ότι από την κατηγορία «Ημερολόγια» απουσιάζουν οι μήνες Μάιος, Ιούλιος και Αύγουστος, εμείς είμαστε εδώ για να προσφέρουμε τις λύσεις. Κάτι σαν το… τηλεμάρκετινγκ δηλαδή.

Karma is a bitch

Εικόνα
Πέρσυ... και φέτος... Υ.Γ. Και για όσους δεν το προσέξανε αξίζει η προσοχή σας στη λεπτομέρεια...

Ευρωπυραμίδα

Εικόνα
Η ανωτέρω είναι υπουργός οικονομικών της Φινλανδίας. Αυτό που συμφώνησε με τον Έλληνα ομόλογό της είναι να πάρει κάποια χρήματα από μας, για να τα επενδύσει. Σε αντάλλαγμα θα μας δανείσει χρήματα για να σωθούμε. Η πλάκα είναι ότι και οι υπόλοιποι ευρωπαίοι ζητούν τώρα το ίδιο. Η στήλη υποκλίνεται στη σκέψη και μελαγχολεί στην ιδέα ότι μισός αιώνας ή κάτι παραπάνω στέρησε από την Ελλάδα και τον Ανδρέα το ιδανικό ταίρι. Η μόνη επιβράβευση που μένει να της δοθεί είναι μια πρόσκληση για το συμπόσιο της Σύμης. Η ομιλία της με θέμα "Πυραμίδες και δανεισμός", θα μπορούσε να την οδηγήσει μέχρι το νόμπελ οικονομίας.