Εκεί στις Ινδίες

Την πετύχαινες να φεύγει από τη σχολή με τα πόδια και προσφερόσουν να την πας κάπου. Εκείνη σου απαντούσε ότι είχε ραντεβού με μια φίλη της, αλλά σε ευχαριστούσε πολύ για την προσφορά. Δυο τρεις μέρες μετά, ξαναδοκίμαζες αλλά είχε κάποια δουλειά στο κέντρο και σε ευχαριστούσε. Την τρίτη φορά πρότεινες καφέ ή ποτό, σου έλεγε πάλι κάποια δικαιολογία για να σε αποφύγει κι εσύ καταλάβαινες ότι πρέπει να σταματήσεις. Παρά την αρνητική εξέλιξη, το φλερτ ήταν επιτυχημένο. Δύο ενήλικες, σε διάστημα δύο εβδομάδων το πολύ, κατάλαβαιναν ο ένας τις προθέσεις του άλλου και χρησιμοποιώντας έναν κοινό κώδικα επικοινωνίας συνεννοούντο απόλυτα.


Τί ακριβώς δεν καταλαβαίνει ο κυβερνήτης της Βομβάης; Ό,τι μέτρο και να πάρει η κυβέρνησή του, έρχεται η τρόικα την επομένη και το αποδυναμώνει ως μη επαρκές, ακατάλληλο ή τουλάχιστον μη προσοδοφόρο. Είναι φανερό ότι οι άνθρωποι δε θέλουν ή δεν μπορούν να πετάξουν άλλα χρήματα στο πηγάδι.
  • Συγχαρητήρια στον Χ. Καστανίδη. Η παρατήρηση ότι μπορούν να μας εξαθλιώσουν και μόνοι τους, χωρίς τη βοήθεια ξένων, δείχνει εξαιρετική αντίληψη των πραγμάτων. Συν τοις άλλοις ο ιδρυτής της παράταξης θα δάκρυζε με την εθνικά ανεξάρτητη σκέψη του παλαιού στελέχους.

  • "Ευχαριστούμε την κυβέρνηση των Η.Π.Α." Το έχει ήδη πει πρωθυπουργός του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Επομένως το να ευχαριστήσει κανείς τους εταίρους μας για την έκτη και τελευταία δόση και να αρχίσει να τυπώνει δραχμές είναι μάλλον πιο εύκολο. Όταν πάρει σύνταξη σε μερικούς μήνες από τώρα, μπορεί να γράψει κι ένα βιβλίο για τα τελευταία δύο χρόνια. Προτεινόμενος τίτλος: "Μηδέν από μηδέν, μηδέν".

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα μηνύματα μίας ενδεχόμενης αποχής

Η κόλαση είναι οι άλλοι

Αχελώος, ΦΠΑ, πιγκουίνοι και μπιφτέκια