Η αλήθεια και η σχετικότητα




"Even a 747 looks small if it's landing in the Grand Canyon." Tom Arnold. H δήλωση αφιερώνεται στο υπουργείο οικονομικών, καθώς δείχνει ότι προσπάθειες σχετικοποίησης της αλήθειας έχουν ξαναγίνει στο παρελθόν. Έτσι, αν η επιτροπή για τον προϋπολογισμό συμπεράνει ότι το χρέος είναι ανεξέλεγκτο, τότε μάλλον είναι άπειρη και δεν μπορεί να σταθεί σε σύγκριση με τους διεθνείς οργανισμούς και την τρόικα. Βέβαια το ότι αποτελούσε επιλογή του ιδίου υπουργείου δε σημαίνει απαραίτητα ότι κι αυτό ήταν άπειρο. Την έδειξε άλλωστε την εμπειρία του στο θέμα του Φ.Π.Α. - το οποίο κανείς δεν έχει καταλάβει γιατί αλλάζει συνεχώς.


Με την ευκαιρία: φίλος καντινιέρης πουλάει αρχικά συσκευασμένα σάντουιτς τα οποία ανοίγει και ψήνει. Αν κάποιος από το υπουργείο οικονομικών μας διαβάζει, ας μας πει το Φ.Π.Α. που αναλογεί στο συγκεκριμένο προϊόν.


Για την ιστορία, ο Tom Arnold απάντησε έτσι στην κριτική που του έκανε η Roseanne Barr για το σεξ που έκαναν ( Like, I'm gonna turn off "Wheel of fortune for that") όσο ήταν παντρεμένοι.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα μηνύματα μίας ενδεχόμενης αποχής

Η κόλαση είναι οι άλλοι

Αχελώος, ΦΠΑ, πιγκουίνοι και μπιφτέκια