Έμπρακτη επανόρθωση

Επειδή σαφώς θα έχετε παρατηρήσει ότι από την κατηγορία «Ημερολόγια» απουσιάζουν οι μήνες Μάιος, Ιούλιος και Αύγουστος, εμείς είμαστε εδώ για να προσφέρουμε τις λύσεις. Κάτι σαν το… τηλεμάρκετινγκ δηλαδή.

Θες να διαβάσεις ημερολόγιο και δεν βρίσκεις; Το «thedaltonspolitics.blogspot.com» είναι εδώ για να σου δώσει άμεσα τη λύση. Μάλιστα λόγω της… αργοπορίας μας θα επεκταθούμε σε πολλές μορφές ημερολογίου, ως πράξη… επανόρθωσης για την αμέλειά μας.
Έχουμε και λέμε λοιπόν! Για εσάς που είστε λάτρεις της ανάγνωσης, το «Ημερολόγιο της Άννας Φρανκ» θα μπορούσε να είναι μια λύση. Λίγο ψυχοπονιάρικο και καταθλιπτικό, αλλά στους καιρούς που ζούμε, τι θέλετε να διαβάσετε δηλαδή;
Για τους θεατρόφιλους, προτείνω το «Ημερολόγιο ενός τρελού», παράσταση που κάθε Χειμώνα ανεβαίνει τουλάχιστον από δύο θέατρα (με τον Μεσσάλα να το έχει πάρει…εργολαβία).
Στον κινηματογράφο, οι επιλογές αυξάνονται και για αυτό το λόγο θα έχουμε δύο προτάσεις. Η μια για τα κοριτσάκια με το (αισθηματικής φύσεως) «Ημερολόγιο της Μπρίτζετ Τζόουνς» και η άλλη για τα αγοράκια, με την περιπέτεια «Ημερολόγια μοτοσικλέτας».
Τέλος για τους οπτικούς τύπους που δεν θέλουν να σπαταλήσουν χρόνο σε ένα ημερολόγιο, υπάρχουν και τα ημερολόγια τοίχου, με άπειρες επιλογές, καθαρά προσωπικές. Για να μην πάρουμε όμως τα άκρα και ο ένας βάλει στον τοίχο του αυτό του Playboy και ο άλλος, το κλασικό χαρτονένιο της εκκλησίας με τη φράση «ο Ιησούς σώζει» και χρειαστεί να σκίζει συνεχώς τα χαρτάκια με τις μέρες, προτείνουμε το all time classic ημερολόγιο της Pirelli!
ΥΓ. Κάθε πρόταση με σκοπό να αυξηθεί η γκάμα των επιλογών, θα γίνεται αυτομάτως δεκτή.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα μηνύματα μίας ενδεχόμενης αποχής

Η κόλαση είναι οι άλλοι

Αχελώος, ΦΠΑ, πιγκουίνοι και μπιφτέκια