Προβλέψεις για τα προημιτελικά

Μετά την προηγούμενη προσπάθεια που έγραψε 6/8 μιας και το "φαβορί" από το νησί πήγε άκλαυτο ως συνήθως ήρθε η ώρα να ξεφτιλιστούμε και για τα προημιτελικά. Πάμε να τα δούμε στα γρήγορα.

Βραζιλία - Ολλανδία: Το πρώτο derby. Η Ολλανδία ήταν στις ομάδες που είχα σημειώσει πως θα έχουν ενδιαφέρον. Αν κρατήσουν πίσω έχουν μία σοβαρή πιθανότητα να περάσουν. Επειδή όμως οι Brazil στην κόντρα έχουν ποσοστά επιτυχίας αιφνιδιασμών καλής ομάδας basket τους βλέπω δύσκολους. Προβλέπω λοιπόν Βραζιλία που όπως σωστά έγραψε ο Rataplan, που μάλλον άρχισε να πίνει τα ίδια με τον William και μιλάει για τον εαυτό του σε τρίτο ενικό, από την ώρα που έβαλε στο γήπεδο τον  Dani Alves και τον Ramirez μεταμορφώθηκε. 

Ουρουγουάη - Γκάνα:  Οι Λατίνοι έχουν ένα εξαιρετικό σέντερ μπακ, τον Lugano, δύο εξαιρετικούς επιθετικούς τον Forlan και τον Suarez και απέναντι τους έχουν τους τύπους που σκοράρουν μόνο με πέναλτι του Gyan. Οι Γκανέζοι έχουν φυσικές δυνάμεις και ποιότητα, έχουν ένα εκπληκτικό παίκτη που παίζει μόνο τα τελευταία 20 λεπτά κάθε ματς (o Appiah) αλλά δεν νομίζω να τα καταφέρουν εκ νέου να πάρουν τη νίκη στο όριο. Οπότε Ουρουγουάη.

Αργεντινή - Γερμανία: Το δεύτερο μεγάλο derby. Έχω προβλέψει πως η Αργεντινή θα διαλυθεί κάποια στιγμή. Η Γερμανία δεν μου γεμίζει το μάτι αλλά το ματς είναι απρόβλεπτο. Αν η Αργεντινή εμφανιστεί στο πρώτο εικοσάλεπτο όπως με το Μεξικό το σκορ θα είναι 2-0 πριν κλείσει το ημίχρονο. Διαθέτει σίγουρα περισσότερη ποιότητα και εναλλακτικές αλλά δεν νιώθω σιγουριά μαζί τους. Θα κάνω την έκπληξη και θα ποντάρω στη Γερμανία αν και μέσα μου θέλω να διαψευσθώ. Ενδιαφέρουσα σημείωση, ο δεύτερος γύρος της Bundesliga όπως και η Αργεντίνικη Clausura παίχτηκαν με αυτό το σατανά την Jabulani. Για αυτό και οι Γερμανοί όπως και οι Αργεντίνοι που έπαιξαν στην χώρα τους μπάλα φέτος έχουν μεγάλη εξοικείωση. 

Παραγουάη - Ισπανία:  Το φαβορί μου η Ισπανία θα περάσει εύκολα. Όσο περνάνε οι μέρες ανεβαίνουν, αν μάλιστα παίξει και από την αρχή ο Llorente αντί του αρνητικού Torres θα έχουμε γλέντι. Το mundial θα τελειώσει εδώ για την εξαιρετική μέχρι στιγμής Παραγουάη που δυστυχώς δεν είναι στο επίπεδο να κοντράρει την Ισπανία.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα μηνύματα μίας ενδεχόμενης αποχής

Η κόλαση είναι οι άλλοι

Αχελώος, ΦΠΑ, πιγκουίνοι και μπιφτέκια