RSA-Uruguay... διαφορά επιπέδου

Η διαφορά κλάσης του Forlan από τους παίκτες της Νοτίου Αφρικής ήταν αρκετή για να περάσει η Ουρουγουάη ένα εύκολο απόγευμα. Όπως και κόντρα στους Γάλλους έδειξαν πως είναι δουλεμένη ομάδα με εξαιρετικές μονάδες που από τη μέση και μπροστά μπορούν να σπείρουν το πανικό. Οι διοργανωτές παρακολουθούσαν ανήμποροι και το 3-0 ήρθε φυσιολογικά δίνοντας στους λατίνους τεράστιο προβάδισμα πρόκρισης. Πλέον κρατάνε την τύχη τους στα χέρια τους ενώ οι διοργανωτές θα πρέπει να κερδίσουν την Γαλλία και να ελπίζουν και σε συνδυασμό αποτελεσμάτων αν δεν θέλουν να αποχαιρετίσουν το θεσμό νωρίς.
 
Το σκορ άνοιξε στα μέσα του Α' Ημιχρόνου με σουτ του Diego Forlan έξω από τη περιοχή που λόγω της πορείας της μπάλας άφησε άναυδο τον πολύ καλό τερματοφύλακα των Νοτιοαφρικανών που στο εναρκτήριο παιχνίδι κράτησε μόνος του τον βαθμό της ισοπαλίας απέναντι στο Μεξικό. Οι διοργανωτές προσπάθησαν αλλά δεν μπορούσαν να ισορροπήσουν το ματς οπότε μοιραία όσο περνούσε η ώρα ήταν πιο εύκολο να σκοράρει εκ νέου η εκπρόσωπος της Λατινικής Αμερικής.

Όπερ και εγένετο με πέναλτι και πάλι ο Forlan διπλασίασε το σκορ και λίγο πριν φύγει το ματς το ανερχόμενο αστεράκι ο Suarez έκανε σέντρα πάρε-βάλε στον Alvaro Pereira που έκλεισε το σκορ με τη συμπλήρωση των 90 λεπτών κάνοντας το 3-0. Ο Oscar Tambares με την έμπνευση του να βάλει τον Forlan πίσω από τα φορ, έδειξε πως οι προπονητές που έχουν ανοικτό μυαλό μπορούν να δημιουργήσουν πονοκεφάλους στους αντιπάλους τους στη σκακιέρα και να κλειδώνουν το ματς από τα αποδυτήρια. Αξίζει μία παραπάνω στον Suarez.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα μηνύματα μίας ενδεχόμενης αποχής

Η κόλαση είναι οι άλλοι

Αχελώος, ΦΠΑ, πιγκουίνοι και μπιφτέκια