Mexico-Uruguay... Τελικά δεν στήνουν όλοι τις ισοπαλίες

Όλοι οι "ψαγμένοι" είχαν προαναγγείλει την ισοπαλία που θα έστελνε και τις δύο ομάδες στην επόμενη φάση. Όμως οι Ουρουγουανοί και οι Μεξικάνοι έπαιξαν το ματς και ο καλύτερος κέρδισε. Αν στην θέση τους είχαμε τίποτα άτεγκτους Σκανδιναβούς μπορούμε όλοι να φανταστούμε το υπέροχο "στήσιμο" που θα ακολουθούσε. Για τους Λατίνους όμως η ποδοσφαιρική τιμή είναι ιερή και έτσι οι δύο ομάδες δίκαια περνάνε στην επόμενη φάση και πλέον περιμένουν τους αντιπάλους τους από τον όμιλο της Εθνικής μας. 

Το ματς ξεκίνησε με τους Ουρουγουανούς πιο ορεξάτους. Στην εξέλιξη του ημιχρόνου οι Μεξικάνοι ισορρόπησαν και είχαν την ευκαιρία του ματς με την οβίδα του Guardado που τράνταξε το δοκάρι της Ουρουγουάης. Οι Ουρουγουανοί ανέκτησαν την πρωτοβουλία και σκόραραν στο τέλος του ημιχρόνου με τον Suarez που ήταν ιδιαιτέρως δραστήριος.


Στο δεύτερο ημίχρονο οι Ουρουγουανοί μπήκαν δυνατά και πίεσαν για το δεύτερο γκολ που θα "κλείδωνε" την πρωτιά στον όμιλο. Έχασαν μία ευκαιρία με το Λουγκάνο και μετά μαζεύτηκαν και προσπάθησαν να διατηρήσουν το προβάδισμα τους. Ο Rodriguez και ο Hernadez έχασαν δύο καλές ευκαιρίες για το Μεξικό στην εξέλιξη του ματς αλλά το σκορ δεν άλλαξε. Έτσι σε συνδυασμό με τη νίκη των Νοτιοαφρικανών στο άλλο ματς πέρασαν και οι δύο.

Συνολικά πέρασαν οι καλύτερες ομάδες του ομίλου. Έχουν καλούς παίκτες, είναι δεμένες και δείχνουν ικανές να ζορίσουν οποιονδήποτε αντίπαλο στη φάση των 16. Έχουν τα φόντα να δούμε τουλάχιστον μία εκ των δύο στους 8 μιας και οι σατανάδες που έχουν και οι δύο μπροστά μπορούν να κάνουν ζημιές. 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα μηνύματα μίας ενδεχόμενης αποχής

Η κόλαση είναι οι άλλοι

Αχελώος, ΦΠΑ, πιγκουίνοι και μπιφτέκια