Αργεντινή - Νιγηρία... Επιτέλους Μπάλα

Έπρεπε να φτάσουμε στο τέταρτο παιχνίδι του mundial για να δούμε επιτέλους λίγη καλή μπαλίτσα. Ήταν σίγουρα το καλύτερο παιχνίδι μετά το Ν. Αφρική - Μεξικό. Οι Αργεντίνοι κατάφεραν να κρατήσουν τη νίκη σε ένα ματς που θύμιζε ροντέο στο τέλος με εκατέρωθεν καλές ευκαιρίες. Συνολικά την άξιζαν τη νίκη αλλά με τέτοια μυαλά δεν τους δίνω και μεγάλες πιθανότητες να πετύχουν κάτι σημαντικό στην διοργάνωση.

Το ματς κρίθηκε από το γρήγορο γκολ του Χάιντσε που ανενόχλητος εκτέλεσε τους Νιγηριανούς με κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ. Ο Μέσι έκανε κάποια μαγικά και κατάφερε να αναστατώσει την αντίπαλη άμυνα αλλά στάθηκε άτυχος. Ο Maradona κατάφερε να τρελάνει όλο το πλανήτη βάζοντας τον Jonas Gutierez δεξί μπακ αλλά τελικά, τέλος καλό όλα καλά για τους Νοτιοαμερικάνους.

Οι Νιγηριανοί από την άλλη, απέδειξαν πως έχουν καλούς παίκτες, έβγαλαν φάσεις αλλά στάθηκαν άτυχοι στις περισσότερες περιπτώσεις ενώ σε κάποιες άλλες εγκλωβίστηκαν και στις λάθος επιλογές ορισμένων παικτών τους. Ο Martins από την ώρα που μπήκε έκανε φάσεις ενώ ο Yakubu με τον Uche είχαν τις καλές και τις κακές στιγμές τους. Έδειξαν πως είναι ικανοί να πάρουν ένα εισιτήριο για την επόμενη φάση αρκεί να είναι σοβαροί.

Στα ενδιαφέροντα του ματς, σίγουρα κάποια μαγικά του Mesi και των άλλων Αργεντίνων και η ταχύτητα των Νιγηριανών στην κόντρα. Πολλές φάσεις, πολλά αχ και γενικά γεμάτο ματς. Επιτέλους είδαμε μπαλίτσα.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα μηνύματα μίας ενδεχόμενης αποχής

Η κόλαση είναι οι άλλοι

Αχελώος, ΦΠΑ, πιγκουίνοι και μπιφτέκια