Επιτέλους σταματήστε τις προβλέψεις


  1. Ουρουγουάη-Ν.Κορέα : Το μόνο που έχει να πει ο William για τους Κορεάτες είναι ότι εκτιμά την επιμονή. Μια ομάδα που δεν τη σκοτώνεις με τίποτα, τρομερά γυμνασμένη και... εξοντωτικά προβλέψιμη. Από τις ομάδες που πάντα θα κερδίζει αυτούς που βρίσκονται ένα επίπεδο πιο κάτω, ίσως κι όσους είναι ισάξιοι τους, αλλά πότε κάποιον πραγματικά καλό. Ο εμπαθής William επιχαίρει που ο "8" εγκαταλείπει το μουντιάλ. Επειδή τελικά συμπαθεί τους κομπλεξικούς, παρακαλεί όποιον γνωρίζει κορεάτικα να του μεταφράσει το ακόλουθο: " Όσο παίζεις με το μυαλό στο αόρατο κοινό σου, οι Φορλάν αυτού του κόσμου θα αλλάζουν πόδι μπροστά σου και θα βγάζουν σέντρες-μισό γκολ. Κανείς δε θα σε κατηγορήσει όπως αν έτρωγες την ντρίμπλα, αλλά μέσα σου ξέρεις...". ( Είστε τυχεροί που έχει μουντιάλ. Θα μπορούσα να γράψω 3 παραγράφους "Μέσα απ' τη ζωή" σχετικά). Τέλος ανακοινώνω ότι την εμπάθειά μου πλέον σκοπεύω να τη διοχετεύσω στον Ουρουγουανό "9" ( Suarez αν δεν κάνω λάθος). Αξίζει για 7 και φέρεται σα να μην υπάρχει άλλο φορ στον πλανήτη. Μαζί με το Φορλάν πρέπει να αποτελούν το πιο ψωνισμένο δίδυμο του τουρνουά.

  2. Η.Π.Α.-Γκάνα : Ευτυχής για το μάθημα που πήραν οι Αμερικανοί. Τα ματς δεν είναι γουέστερν, να νικάει πάντα ο καλός που τραβάει δεύτερος. Τρεις φορές γύρισαν πίσω από την κόλαση. Παραλίγο να το κάνουν και τέταρτη. Φευ!

  3. Γερμανία-Αγγλία : Με λύπη θα συμφωνήσω με το Rataplan. Καλύτεροι παίκτες απέναντι σε ένα απλώς ανεκτό σύνολο. Σε τέτοια ματς δεν τίθεται θέμα φυσικής κατάστασης. Πρόγνωση: Αγγλία.

  4. Αργεντινή-Μεξικό : Αν κάτι μπορεί να δυσκολέψει την Αργεντινή είναι μια οργανωμένη ομάδα. Στον επόμενο γύρο τα ξαναλέμε. Πρόγνωση: Αργεντινή, εύκολα.

  5. Ολλανδία-Σλοβακία: Ώστε όλοι συμφωνείτε, ε; Σαφώς ανώτερη η Ολλανδία. Για να περάσει θα φτύσει αίμα, όμως. Άσε που δε μου φαίνεται και σίγουρο. Την παιδική ανάπτυξη από τον άξονα, δεν την κάνεις σε ομάδες από την κεντρική Ευρώπη, έστω κι αν αυτές είναι μέτριες. Πρόγνωση: Σλοβακία, για σπάσιμο.

  6. Βραζιλία-Χιλή : Συμφωνώ ότι εκεί θα μετρήσει η παράδοση. Πρόγνωση :Βραζιλία.

  7. Παραγουάη-Ιαπωνία : Ομάδα ρυθμού η Ιαπωνία, θα της φανεί ατελείωτο το 90λεπτο απέναντι στην έως τώρα καλύτερη ομάδα του τουρνουά. Πρόγνωση : Παραγουάη.

  8. Ισπανία-Πορτογαλία : Είναι ταξική η διαφορά. Ισπανία

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα μηνύματα μίας ενδεχόμενης αποχής

Η κόλαση είναι οι άλλοι

Αχελώος, ΦΠΑ, πιγκουίνοι και μπιφτέκια