Πορτογαλία - Βραζιλία & Β. Κορέα - Ακτή Ελεφαντοστού

Τα δύο παιχνίδια δεν είχαν τίποτα να προσφέρουν στο θεσμό, πέρα από τη πρώτη νίκη των Αφρικανών στην διοργάνωση. Στο ντέρμπυ του ομίλου η ισοπαλία βόλευε και οδηγούσε στην επόμενη φάση τη Πορτογαλία ενώ έδινε και την πρώτη θέση στην Βραζιλία. Οι δύο ομάδες το πάλεψαν αλλά όχι και πολύ φανατικά οπότε το 0-0 ήρθε φυσιολογικά. Το παιχνίδι άναψε από την πλευρά της Βραζιλίας στο τελευταίο δεκάλεπτο μιας και οι νεοεισαχθέντες Grafitte και Ramirez ήθελαν να δείξουν πράγματα. 

Στο άλλο ματς το 0-3 ήταν αναμενόμενο ως νίκη και το μοναδικό που ενδιέφερε ήταν η έκταση του σκορ. Τελικά οι Ιβοριανοί μαθαίνοντας και τα μαντάτα από το ντέρμπυ των εξαδέλφων έκοψαν ρυθμό και έμειναν στο καθόλα τιμητικό για τους Βορειοκορεάτες 0-3.

Συνολικά η Βραζιλία περνάει δίκαια πρώτη μιας και ήταν εμφανώς η καλύτερη ομάδα των τριών. Δεν δείχνει αρκετά δυνατή για να το σηκώσει αλλά για να πούμε και του στραβού το δίκιο εκτός της Αργεντινής καμία ομάδα δεν έχει δείξει τα δόντια της μέχρι στιγμής. Η Πορτογαλία περνάει χωρίς να εντυπωσιάζει εκτός και αν κάποιος θεωρεί πως τα 7 γκολ ενάντια στους ταλαίπωρους Κορεάτες αποτελούν κατόρθωμα. 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα μηνύματα μίας ενδεχόμενης αποχής

Η κόλαση είναι οι άλλοι

Αχελώος, ΦΠΑ, πιγκουίνοι και μπιφτέκια