Ν. Ζηλανδία - Σλοβακία... Ο σίγουρος τρόπος να γραφτεί ιστορία

Το συγκεκριμένο παιχνίδι κατάφερε να γίνει το μοναδικό που προσέφερε έντονη συγκίνηση μιας και η Νέα Ζηλανδία ισοφάρισε το σκορ στο 92'. Από εκεί και πέρα ο μόνος λόγος ύπαρξης του ήταν να γραφτούν στην ιστορία οι πρώτοι τους βαθμοί στο Mundial. Τίποτα λιγότερο τίποτα περισσότερο. Άθλιο ματς, θύμιζε Super League μιας που όπως λέει ο Rataplan παίχτηκε καρέ καρέ και ήταν η ευκαιρία να πάρουμε ένα υπνάκο μέχρι να αρχίσει το Cotte D' Ivoire - Portugal που είναι το κυρίως πιάτο.

Η σοβαρή αναφορά σε αυτό το ματς είναι έγκλημα κατά του ποδοσφαίρου. Το μοναδικό πράγμα που αξίζει να δεις από τις δύο ομάδες είναι τον υπερπαίκτη Marek Hamsik που είναι κλάση και το αποδεικνύει και στη Napoli και για αυτό τον θέλει όλο το Campionato. Τίποτα παραπάνω, τίποτα παρακάτω. Οι Σλοβάκοι άνοιξαν το σκορ στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου και ενώ είχαν τον έλεγχο του αγώνα στα τελευταία λεπτά χαλάρωσαν. 

Η Νέα Ζηλανδία εμφανίστηκε στο τέλος του ματς, έχασε μία ευκαιρία και σκόραρε στη δεύτερη. Πραγματικά δεν μου έκανε εντύπωση κανένας παίκτης της οπότε προχωράω παρακάτω και καλή τύχη στα παιδιά στη συνέχεια του θεσμού.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα μηνύματα μίας ενδεχόμενης αποχής

Η κόλαση είναι οι άλλοι

Αχελώος, ΦΠΑ, πιγκουίνοι και μπιφτέκια