Ν. Κορέα - Ελλάδα... Γιούργιααααααααα

Η αρμάδα του Ότο Ρεχάγκελ κατάφερε να μας θυμίσει τους λόγους που αλλάζουμε κανάλι όταν παίζει. Μια ομάδα απαρτιζόμενη από ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται ως επί το πλείστον στο πρωτάθλημα συνταξιούχων της Super League αποδείχθηκε ανίκανη να ακολουθήσει τους Κορεάτες που ήταν τουλάχιστον μία ταχύτητα επάνω. 

Οι Έλληνες παίκτες μας θύμισαν γιατί σιχαινόμαστε να βλέπουμε την Super League. Τσουρουκάδες κατά βάση και με την τάση να κρύβονται όταν πρέπει με προεξέχοντα στο χόμπυ της εξαφάνισης τον Κατσουράνη. Ήταν αδύνατο να βρεις διακριθέντα μιας και όλοι ήταν κάτω του μετρίου και συναγωνιζόντουσαν στις γκέλες και στις κωλοτούμπες. Συνολικά άθλιοι.

Στα ενδιαφέροντα του ματς το κατόρθωμα της ομάδας μας, να φάει γκολ από κόρνερ κόντρα σε μία ομάδα κοντών, απέναντι στην οποία θέλαμε να εκμεταλλευθούμε, τρομάρα μας, την υπεροχή μας σε μπόι. Ζεμπεκιά του Τζόρβα, παλαμάκια τα μπακ και 1-0. Μετά είχαμε διάφορα υπέροχα τσαφ από το κεντρικό αμυντικό δίδυμο που λόγω καθαρής τύχης δεν στοίχισαν το 2-0 από το ημίχρονο και έτσι ξεκινήσαμε "αισιόδοξοι" για το δεύτερο ημίχρονο. Εκεί δείξαμε και πάλι πως δεν είμαστε στο επίπεδο των υπολοίπων. Δεν κάναμε φάσεις, δεν παίξαμε ποδόσφαιρο και την κρίσιμη ώρα ο Λουκάς Βύντρα μας θύμισε γιατί τον αγαπάμε όλοι οι γαύροι. Πάσα πάρε-βάλε σε ένας από τους Παρκ, Τσου, Τσα και δεν ξέρω εγώ πως διάολο τους λένε και 2-0.

Με αυτά και με αυτά η σεμνή τελετή έλαβε τέλος. Στα highlights του ματς ένα απίστευτο τσάμικο που έκανε ο Χαριστέας και οι διαρκείς γιόμες της Εθνικής μας ομάδας. Ο Ρεχάγκελ όπως μου είπε και ένας φίλος έκανε μεγάλο λάθος στην συγκρότηση της ομάδας. Έπρεπε κανονικά να πάρει 20 από αυτούς που πήρε και τους Σχορτσιανίτη, Γλυνιαδάκη, Μπουρούση. Να κάνει μπλοκ άουτ ο Σοφοκλής στις γιόμες και να πηδάνε οι άλλοι δύο για κεφαλιές...

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα μηνύματα μίας ενδεχόμενης αποχής

Η κόλαση είναι οι άλλοι

Αχελώος, ΦΠΑ, πιγκουίνοι και μπιφτέκια