Αυστραλία - Σερβία... Τα τσολιαδάκια του Averell

Τα έχουμε ξαναπεί από αυτό το βήμα. Οι Σέρβοι είναι μπαλαδόροι, αλήτρες αλλά ικανοί για το καλύτερο και το χειρότερο. Μετά την νίκη τους επί της Γερμανίας είχαν μπροστά τους το ευκολότερο παιχνίδι του ομίλου για να καθαρίσουν την πρόκριση. Ο Antic έκανε τις ποικιλίες του και έτσι οι Γιούγκοι που δεν είναι για τα εύκολα κατάφεραν, γιατί για κατόρθωμα πρόκειται, να αποκλειστούν. Άρχισαν τα τσαλίμια, έχασαν 2-3 ευκαιρίες από αυτές που δεν χάνονται στο πρώτο ημίχρονο και ως γνήσιοι εκφραστές μίας συγκεκριμένης νοοτροπίας στο δεύτερο ημίχρονο το έριξαν στο σορολοπ και το πλήρωσαν.

Οι Αυστραλοί που στο πρώτο ημίχρονο με το ζόρι είχαν περάσει τη σέντρα, σκόραραν στο 69' με κεφαλιά του Kahil και έστειλαν τους Σέρβους στη κόλαση. Μέσα σε μόλις τέσσερα λεπτά ο Holman διπλασίασε τα τέρματα της Αυστραλίας με σουτ από το Brisbane που έπνιξε ο Σέρβος γκολκίπερ. Κάπου εκεί οι Σέρβοι κατάλαβαν πως έπρεπε να παίξουν και λίγο μπάλα. Με μπροστάρηδες τις δύο αλλαγές το σούπερ πιτσιρικά Tosic και τον Marco Pantelic που αντικατέστησε τον αρνητικό Zigic στο 67' προσπάθησαν να ανατρέψουν το αποτέλεσμα και να εκθέσουν τον Antic που τους είχε στο πάγκο.

Οι δυο τους κατάφεραν να μειώσουν στο 84' μετά από σουτ του Tosic που έδιωξε ασταθώς ο Swarcher και στην επαναφορά σκόραρε ο Pantelic. Στα επόμενα λεπτά ο Pantelic σκόραρε από οριακή θέση οφσάιντ και το γκολ ακυρώθηκε. Στο 91' έχασε πάλι από ελεγχόμενη θέση ένα γκολ που δεν χάνετε και στην αντεπίθεση έχασε άλλο ένα τέρμα η Αυστραλία. Έτσι η Σερβία που με το 2-2 θα πέρναγε αποχαιρέτισε το θεσμό και ο Averell κατευθύνεται νωχελικά στη Πλάκα να πουλήσει τα τσολιαδάκια του που λέει και ο Jack... 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα μηνύματα μίας ενδεχόμενης αποχής

Η κόλαση είναι οι άλλοι

Αχελώος, ΦΠΑ, πιγκουίνοι και μπιφτέκια