Σε ρυθμούς Θεοφιλόπουλου το παιχνίδι Ισπανία - Ονδούρα 2-0 ...

Ο γνωστός πλέον κλόουν - σπορκάστερ έδωσε άλλο ένα ρεσιτάλ και πλέον νομίζουμε ότι ξεπέρασε και τις βουβουζέλες σε ηχορύπανση σε αυτό το μουντιάλ.Άλλωστε από μόνος του (εδώ του βγάζουμε το καπέλο) στον χθεσινό αγώνα παραδέχτηκε ότι αν κλείσουμε τον ήχο θα ησυχάσουμε από τις βουβουζέλες αλλά και από αυτόν και τις "λαλακίες" που λέει...
Στον αγώνα τώρα.Η Ισπανία προηγήθηκε νωρίς (17') με έξοχη ενέργεια του Ντ.Βίγια.Εν συνεχεία η Ισπανία πίεσε έκανε ευκαιρίες , αλλά δεν κατάφερε να ζευγαρώσει τα τέρματα της αφού είχε τον Τόρες σε κακή κατάσταση .(Ο Ισπανός στραίκερ δεν έχει βρει τα πατήματα του δεν έχει την γνωστή του έκρηξη  και αυτό θα είναι μεγάλο πρόβλημα για την Ισπανία στην συνέχεια).Έτσι ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο.
Με την αρχή του δευτέρου ημιχρόνου η Ονδούρα ανέβασε τις γραμμές πιο ψηλά με αποτέλεσμα στην πρώτη επίσκεψη των Ισπανών να "παστελώσει" εκ νέου ο Ισπανός γκολεαδόρ (Βίγια).

Το παιχνίδι άνοιξε , οι Ισπανοί έχασαν πολλές κλασσικές ευκαιρίες (και πέναλτι με τον Βίγια) αλλά δεν κατάφεραν να σκοράρουν μέχρι το τέλος της αναμέτρησης.Ένας αγώνας που θα μπορούσε να τελειώσει εύκολα με 4ή5-0 τελικά έμεινε στο 2-0.Η Ονδούρα έδειξε ότι είναι μία αθλητική ομάδα με επιθετικούς που φέρνουν περισσότερο με σπρίντερ και όχι με ποδοσφαιριστές (Σουάζο,Μαρτίνεζ).

Τέλος παρόλο την νίκη είναι φανερό ότι η Ισπανία δεν πατάει καλά.Οι ποδοσφαιριστές της δεν δείχνουν να έχουν φρεσκάδα , ενώ στο τέλος έδειξαν πολύ κουρασμένοι.Να σημειωθεί ότι και ο Φάμπεργκας δείχνει σε κακή κατάσταση.Ίδωμεν...

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα μηνύματα μίας ενδεχόμενης αποχής

Η κόλαση είναι οι άλλοι

Αχελώος, ΦΠΑ, πιγκουίνοι και μπιφτέκια