Καμερούν-Ολλανδία 1-2... και τα κόρνερ

Ελπίζω όσοι από σας δε συζείτε, να εκμεταλλευθήκατε την ευκαιρία. Τα δύο βραδινά ματς προσφέρονταν για έξοδο. Πάντα άλλωστε η FIFA φροντίζει ώστε οι ποδοσφαιρόφιλοι του πλανήτη να έχουν ευκαιρίες να περισώσουν ό,τι μπορούν από τις διαλυμένες σχέσεις τους. Παρά τη βροχή, πολλοί από σας που ξέρετε να βλέπετε μπροστά, θα θυσιάσατε τις δύο "ματσάρες" για να την ηρεμήσετε εν όψει της β΄φάσης. Αν μάλιστα αποφύγατε να απαντήσετε με ειλικρίνεια στην απορία της για τον εκνευρισμό σας και είπατε κάτι σχετικό με τη δουλειά, αντί να της δείξετε το κείμενο του Joe για την Ιταλία, τότε μπράβο! Ίσως κάνατε σεξ χωρίς το άγχος ότι αρχίζει το δεύτερο ημίχρονο, για πρώτη φορά εδώ και καιρό. Σε ανταμοιβή το φιλότιμο τούτο μπλογκ, σας δίνει τα απαραίτητα ώστε οι μπάκουροι του γραφείου να μην σας τσακώσουν και σας πεθάνουν στο δούλεμα. Βλέπετε και εμείς εκνευριζόμαστε από τους "βαρύμαγκες" που μόλις βρουν γυναίκα ωριμάζουν, και βλέπουν την ουσία της ζωής.


Λοιπόν, ο κλινήρης Rataplan έγραψε για το πως οι Ιάπωνες έκαναν φύλλο και φτερό τη μέτρια Δανία. Ο William για άλλους λόγους, έμεινε κι αυτός μέσα. Φυσικά δε θα άντεχε να δει αυτό το πράγμα (ούτε καταναγκαστικά όπως μάλλον το είδε ο Averell στα πλαίσια του αγώνα του να δείξει πόσο σοβαρά αντιμετωπίζει το μουντιάλ) και αποφάσισε να παρακολουθήσει το Ολλανδία-Καμερουν. Για να υπάρχει ένα στοιχειώδες ενδιαφέρον, πόνταρε και στο συνολικό αριθμό κόρνερ του ματς. Το αποτέλεσμα ήταν μαγικό. Η οπτική άλλαξε και γι'αυτό θα παραξενευτείτε λίγο.


  1. Η Ολλανδία δεν κερδίζει εύκολα κόρνερ. Η ανάπτυξη της γίνεται είτε από τον άξονα, είτε από εξτρεμ που συγκλίνουν προς το κέντρο.


  2. Αντίθετα, οι αμυντικοί της, το δίνουν σχετικά εύκολα, όμως κι αυτοί κυρίως λόγω της επιλογής να πηγαίνουν πρώτοι στην μπάλλα.


  3. Από τις ευρωπαϊκές ομάδες, η Ολλανδία ίσως είναι η αξιοπρεπέστερη. Βέβαια με σοβαρή ομάδα δεν έχει παίξει ακόμη, όμως τουλάχιστον δείχνει να έχει κάποιο σκοπό στο παιγνίδι της. Λίγο στα κόρνερ, πρέπει να προσέξει.


  4. Υπάρχει ένα εικοσάλεπτο στο β΄ημίχρονο που το Καμερούν πίεζε ψηλά. Φάνηκε ότι αυτό είναι το αδύνατο σημείο των οράνιε.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα μηνύματα μίας ενδεχόμενης αποχής

Η κόλαση είναι οι άλλοι

Αχελώος, ΦΠΑ, πιγκουίνοι και μπιφτέκια