Αγωνιώδη ερωτήματα

Τόσο η εποχή όσο και οι συνθήκες δεν επιτρέπουν σοβαρές συζητήσεις και αναλύσεις. Ποιες είναι όμως οι σκέψεις ενος Αθηναίου που βρίσκεται εντός των τειχών στα μέσα Αυγούστου;
  • Πολιτική: Αν αυτός ήταν ο δεύτερος χρόνος διακυβέρνησης μέχρι που έλεγες μπράβο στην Ν.Δ. για την κινητικότητα. Τα διάφορα λάθη ούτε που θα τα πρόσεχε κανείς. Δεν είναι όμως. Έτσι κι αλλιώς, η ιστορία με τους πέντε εθνοφρουρούς στην Κύπρο είναι μεγάλη κίνηση και το ΥΠ.ΕΞ. άξιο συγχαρητηρίων αν αυτό την έχει στήσει στους Τούρκους. Αν όχι, τότε μάλλον οι αδελφοί μας παραδίδουν μαθήματα σύγχρονης εξωτερικής πολιτικής.
  • Αθλητισμός: Πότε κέρδισε ο Παναθηναϊκός ισπανική ομάδα για να το κάνει και τώρα; Πόσο χαρούμενοι είναι οι ολυμπιακοί τώρα που ανακαλύπτουν ότι η ομάδα τους θα παίζει ένα σύγχρονο τσούκου-τσούκου; Μήπως η F.Pellegrini ήταν η αθλήτρια του καλοκαιριού ή θα βρεθεί κάποια του στίβου να την επισκιάσει;
  • Επιστήμη: Αφού μέσα στο χρόνο γίναμε όλοι νομικοί με τα σκάνδαλα, εξειδικευμένοι συνταγματολόγοι με το θέμα της προεδρικής εκλογής και περιβαλλοντολόγοι λόγω μόδας, ήρθε η ώρα να γίνουμε και γιατροί. Μάσκες, αντισηπτικά για τα χέρια και συζήτηση για τη γρίπη των χοίρων στην παραλία με το φρέντο στο χέρι είναι ό,τι πρέπει για το φετινό καλοκαίρι.
  • Τεχνολογία: Αδελφέ μου Joe, απευθύνομαι πρώτα σε εσένα που είσαι γνώστης κι έπειτα σε όποιον μπορεί να βοηθήσει. Παίζοντας, μια μέρα στο μπλογκ, ανακάλυψα ότι διαφημίζουμε μία σελίδα που καταπιάνεται με το θέμα της ανηδονίας. Όσο κι αν έψαξα δεν μπόρεσα να την ξαναβρώ. Οι σελίδες στις οποίες με παρέπεμψαν οι μηχανές αναζήτησης ήταν ενδιαφέρουσες, δεν προσέφεραν όμως την ίδια χαρά όσο αυτή η πρώτη. Για τους αμύητους, ανηδονία είναι η κατάσταση εκείνη κατά την οποία αφού ξεπέρασες το σκόπελο του να μην κάνεις τίποτα (αγαμία), πειραματίσθηκες με επιτυχία πάνω στον εαυτό σου (μαλ...) και κατάφερες να γίνεις αρκετά ενδιαφέρων για δυο-τρία βράδια, δεν απολαμβάνεις αυτό το οποίο έχεις. Μη σπεύσετε να απαντήσετε ότι αυτό συμβαίνει επειδή βαρέθηκες, ρηχοί μου αναγνώστες. Εδώ μιλάμε για ψυχολογία. Όποια κι αν σου φέρουν εσύ δε χαίρεσαι, όσο καλά κι αν αποδίδεις. Το ιστολόγιο αναζητά τέτοιες υπάρξεις (θηλυκές-μοιάζει δύσκολο να υπάρχουν και άντρες με αυτήν τη νόσο) για μία επιστημονική συνέντευξη. Οι υπόλοιποι φαντασθείτε ότι μοιάζει με τις πρώτες πέντε μέρες διακοπών που δε χαίρεστε τίποτα γιατί ακόμη νιώθετε ότι είστε στη δουλειά.
  • Κοινωνιολογία: Ποιος είναι ο ενδεδειγμένος τρόπος να παραγγείλεις βότκα με χυμό λεμόνι στο μπαρ; Αν το ζητήσεις έτσι δεν είναι άμεσο. " Βότκα λεμόνι" είναι καλό και μοιάζει και wild , αλλά μπορεί να νομίσει σκέτη με μια φέτα λεμόνι και αυτές δύσκολα πίνονται σε ποσότητα. " Βότκα λεμονάδα"- απλώς απαράδεκτο. Αυτό είναι ένα θέμα που θα το δουλέψω και θα επανέλθω.

Σχόλια

Ο χρήστης Joe Dalton είπε…
1.Οι διαφημίσεις έρχονται από την google και δεν έχουμε σχέση εμείς. Οπότε σου προτείνω να απευθυνθείς στη google.

2. Εννοείται ότι οι αρσενικοί όταν ζητάνε βότκα λεμόνι εννοούν βότκα, πάγο και μία φέτα λεμόνι. Αυτό το οποίο εσύ ζητάς είναι το screwdriver λεμόνι (το γνήσιο είναι με πορτοκάλι). Τώρα δεν μπορώ να σου πω παραπάνω γιατί ως γνωστών εγώ πίνω βότκα λεμόνι.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
τουλάχιστον βγάζεις κανα ρφάγκο από τις διαφημισεις, ή τσάμπα τις τρωμε στην μάπα?
Ο χρήστης William Dalton είπε…
Κούλα μ'ακούς; Πολύ κωλόπαιδο ο Κυριάκος."Πιτσαρία Ιταλιάνα" στο Παγκράτι.
.
.
.
-Ρε Στάθη γιατί φτιάχνουν τόσες πίτσες;
-Γιατί ο καθένας έχει της πίτσας του, το χαβά. Κούλα μ'ακούς;




Η ερώτηση για τη βότκα, έχει νόημα αν πίνεις παραπάνω από ένα ποτό και δεν είσαι φορτηγατζής από το Μινσκ.
Ο χρήστης Joe Dalton είπε…
Εκεί πάει το αντρικό ποτό, αν και από ότι κατάλαβα στη φιλελεύθερη ανάφικη αργκό αυτό μεταφράζεται σε "Φορτηγατζής από το Μινσκ".
Ο χρήστης William Dalton είπε…
Γιατί διαμαρτύρεται αυτό το παιδί, αφού δεν πίνει παραπάνω από ένα ποτό;

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα μηνύματα μίας ενδεχόμενης αποχής

Η κόλαση είναι οι άλλοι

Αχελώος, ΦΠΑ, πιγκουίνοι και μπιφτέκια