Ευκαιρία για σχόλια

Μετά το πρώτο ματς του ΠΑΟ για CHL με την Ίντερ, οι πράσινοι του μπλογκ δυστυχώς δε δώσαμε την ευκαιρία για του δούλεμα που μας άξιζε. Διαβεβαιώ ότι δεν ήταν σκόπιμο και προκαταβολικά δίνω χώρο σχολίων σε όσους πιθανώς μας θυμηθούν σήμερα το βράδυ. Μην το θεωρείτε,πάντως, απίθανο να έχουμε πρόβλημα απέναντι σε μια καλή σε γενικές γραμμές ομάδα η οποία αν μη τι άλλο ξέρει τί ακριβώς παίζει. Αντίθετα το τέρας προπονητικής από την Ολλανδία κάνει ό,τι μπορεί για να μας δείξει πόσα δεν καταλαβαίνουμε εμείς οι αδαείς. Αφού λοιπόν άλλαξε 3 φορές το σύστημα στο ματς του ΟΑΚΑ για να ισοφαρίσει το γκολ που έφαγε εξαιτίας της ιδέας να βάλει ένα κοντό αμυντικό χαφ να μαρκάρει ένα από τα καλύτερα φορ του κόσμου, κατέληξε να παίζει με το πρωτοποριακό 2-2-2-2-2 ποντάροντας στις κάθετες πάσες. Για σήμερα, απ'ότι διαβάζω στις εφημερίδες, αποφάσισε να βάλει πάλι το Σιμάο κεντρικό αμυντικό και το Τζιόλη στα χαφ για να φυλάει το Δέλλα στα στημένα. Δεν ξέρω πόσα θα βάλουμε με τη συνταγή Πράγας και Θεσσαλονίκης (σουτάρουμε κι ο Θεός κοιμάται) αλλά εγώ ποντάρω Τράι για σκόρερ.
Για τα χθεσινά ματς δεν υπάρχει τίποτα άξιο λόγου, εκτός ίσως του ότι η μόνη ομάδα που μπορεί να σε κρατήσει ξύπνιο στη φάση των ομίλων είναι η Άρσεναλ. Πρόβλεψη μου, πάντως, για φέτος είναι ότι θα αποκλειστεί στους "8" από σοβαρή ομάδα στο κέντρο

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ο Τεν Κάτε σου φταίει τώρα. Αλλά δεν πειράζει πάτησε την Ίντερ και τη γλιτώσαν από κωλοφαρδία. Αλλιώς θα σου έλεγα εγώ τι θα έγραφες τώρα.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Το παλικάρι με τα τατουάζ στο κούτελο από τις κυπριακές ομάδες θα γράψει κάτι; Όχι γιατί μας τα έκανε τσουρέκια με το θέμα
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Είμαι Παναθηναϊκός αλλά όταν βλέπω τέτοιους διασυρμούς θέλω να έχουμε φάει όχι 3 αλλά 13 γκόλ.
Δίνουμε και δίνουμε κάθε χρόνο χρήμα να αγοράσουμε παίχτες, οι εφημερίδες μας γράφουνε διθυραμβικούς τίτλους από τον Ιούλιο για να καταλύψουμε να παίζουμε με τον Θρασύβουλο και τον Πανθρακικό! Μήπως τελικά πρέπει να αρκεστούμε στο "κάλλιο πρωτος στο χωριό παρά...τελευταίος και καταιδρωμένος στην πόλη';;; Για να μην γελάνε και οι ξένοι μαζί μας δηλαδή.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα μηνύματα μίας ενδεχόμενης αποχής

Η κόλαση είναι οι άλλοι

Αχελώος, ΦΠΑ, πιγκουίνοι και μπιφτέκια