Τα όρια της ανθρωπιάς

Το χθεσινό απόγευμα ήταν ποδοσφαιρικό. Ο Ολυμπιακός αντιμετώπιζε το Διαγόρα στη Ρόδο για το θεσμό του κυπέλλου σε ένα παιχνίδι που δεν είδα αλλά αυτό δεν με εμποδίζει να ασκήσω κριτική στη διεξαγωγή του.

Υπάρχει άραγε κάποιος που να μπορεί να απαντήσει σοβαρά γιατί έγινε ένας αγώνας όταν λίγες ώρες νωρίτερα ένα νεαρό παλικάρι είχε πάρει την ίδια του τη ζωή; Ένα στέλεχος της ομάδας του Διαγορα.

Υπάρχει άραγε κάποιος που να μπορεί να εξηγήσει με ποιο σκεπτικό στη διακοπή του αγώνα ενημερώνεις τους συμπαίκτες του για το συμβάν;

Αντί να πεις διακόπτω το παιχνίδι να το ξαναπαίξουμε μια άλλη φορά (με το σκορ στο 2-2 δεν υπήρχε ούτε καν σκοπιμότητα και να υπήρχε πάλι δεν αξίζει τίποτα μπροστά στην ανθρώπινη ζωή ένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι).

Η Ελλάδα δυστυχώς είναι πλέον μία χώρα που τίποτα δεν έχει σημασία και όλοι πορεύονται για το σήμερα και τον εαυτό τους και κάποιοι ευτελίζουν και την ανθρωπιά.

Ας ελπίσουμε ότι το παλικάρι θα είναι κάπου καλύτερα πια χωρίς τα βάσανα που τον ώθησαν στη τραγική του πράξη και ότι θα βρεθούν κάποιοι που σε επόμενη περίσταση θα συμπεριφερθούν ως ΑΝΘΡΩΠΟΙ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα μηνύματα μίας ενδεχόμενης αποχής

Η κόλαση είναι οι άλλοι

Αχελώος, ΦΠΑ, πιγκουίνοι και μπιφτέκια